Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán tésztasaláta

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 8 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 8 adag elkészítéséhez

300 g vegán tészta, pl. Penne
kb. 70 g rukkola
2 darab sárga paprika
200 g kis koktélparadicsom
kb. 100 ml zöldségalaplé
kb. 1 evőkanál olívaolaj
frissen őrölt bors
kb. 1 evőkanál citromlé
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Tészta:
Főzzük meg a tésztát sós vízben a csomagolás utasításai szerint, majd hagyjuk kihűlni.

Válogassuk szét, mossuk meg és csepegtessük le a rukkolát. Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a paprikát. Mossuk meg és vágjuk félbe a paradicsomokat.

Öntet:
Keverjük össze a creme vegát, a zöldségalaplevet és az olívaolajat. Ízesítsük az öntetet sóval, borssal és citromlével.
Tálaljuk a vegán tésztasalátát a rukkolával.
Vegán tésztasaláta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
6 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
25 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!