Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán tésztasaláta

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 8 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 8 adag elkészítéséhez

300 g vegán tészta, pl. Penne
kb. 70 g rukkola
2 darab sárga paprika
200 g kis koktélparadicsom
kb. 100 ml zöldségalaplé
kb. 1 evőkanál olívaolaj
frissen őrölt bors
kb. 1 evőkanál citromlé
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Tészta:
Főzzük meg a tésztát sós vízben a csomagolás utasításai szerint, majd hagyjuk kihűlni.

Válogassuk szét, mossuk meg és csepegtessük le a rukkolát. Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a paprikát. Mossuk meg és vágjuk félbe a paradicsomokat.

Öntet:
Keverjük össze a creme vegát, a zöldségalaplevet és az olívaolajat. Ízesítsük az öntetet sóval, borssal és citromlével.
Tálaljuk a vegán tésztasalátát a rukkolával.
Vegán tésztasaláta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
15 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
18 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!