Vegán tésztasaláta
Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
Főzzük meg a tésztát sós vízben a csomagolás utasításai szerint, majd hagyjuk kihűlni.
Válogassuk szét, mossuk meg és csepegtessük le a rukkolát. Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a paprikát. Mossuk meg és vágjuk félbe a paradicsomokat.
Öntet:
Keverjük össze a creme vegát, a zöldségalaplevet és az olívaolajat. Ízesítsük az öntetet sóval, borssal és citromlével.
Tálaljuk a vegán tésztasalátát a rukkolával.
Vegán tésztasaláta
Hozzávalók
kb. 8 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Főzzük meg a tésztát sós vízben a csomagolás utasításai szerint, majd hagyjuk kihűlni.
Válogassuk szét, mossuk meg és csepegtessük le a rukkolát. Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a paprikát. Mossuk meg és vágjuk félbe a paradicsomokat.
Öntet:
Keverjük össze a creme vegát, a zöldségalaplevet és az olívaolajat. Ízesítsük az öntetet sóval, borssal és citromlével.
Tálaljuk a vegán tésztasalátát a rukkolával.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?