Vegán madártej pohárdesszert



Hozzávalók
Pudinghoz:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A szeletelt mandulát bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd egy tányérra szórva hűlni hagyjuk. A lehűtött kókuszkrémet magas falú edénybe tesszük, és konyhai robotgéppel (habverő) rövid idő alatt felverjük.
A pudingot 4 desszertes pohárban elosztjuk. A kókuszhabból két teáskanál segítségével kis halmokat formázunk, majd a puding tetejére helyezzük. Végül megszórjuk a pirított mandulával, és meglocsoljuk kevés juharsziruppal.
Tipp:


Vegán madártej pohárdesszert
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A szeletelt mandulát bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd egy tányérra szórva hűlni hagyjuk. A lehűtött kókuszkrémet magas falú edénybe tesszük, és konyhai robotgéppel (habverő) rövid idő alatt felverjük.
A pudingot 4 desszertes pohárban elosztjuk. A kókuszhabból két teáskanál segítségével kis halmokat formázunk, majd a puding tetejére helyezzük. Végül megszórjuk a pirított mandulával, és meglocsoljuk kevés juharsziruppal.
Tipp:
Legújabb cikkek

Befőzés indul! Tartósítási kisokos
Ki ne szeretné a tavasz és a nyár kincseit eltenni a téli időszakra? Készülhet lekvár, dzsem, savanyúság vagy szörp, tippjeink segítségével a befőzés gyerekjáték lesz.


Süssünk hatékonyan, kevesebb mosogatással!
Bárcsak az a fránya mosogatás elmaradhatna sütés után! Szerencsére létezik pár praktika az elmosogatásra váró eszközök számának csökkentésére, mutatjuk!


5 kedvelt alaptészta, számtalan lehetőség
Egy sokoldalúan felhasználható alaprecept ismerete kincs a konyhában, hiszen a variációk száma szinte végtelen. Cikkünkben 5 méltán népszerű tésztafajtát szedtünk csokorba.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?