![Vegán málnás-kókuszos cupcake](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31429/vegan-malnas-kokuszos-cupcake-14907.jpg)
Vegán málnás-kókuszos cupcake
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Muffin formához (12-es):
Krémhez:
Tésztához:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
A pudingporból, a cukorból és a kókuszitalból a csomagoláson található leírás alapján elkészítjük a pudingot. A forró puding tetejére frissen tartó fóliát helyezünk, hogy ne bőrösödjön meg. A pudingot hagyjuk kihűlni.
A muffin-papírokat a formába tesszük, a sütőt előmelegítjük és a tésztához megtisztítjuk a málnát.
Alsó- és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A tészta száraz hozzávalóit egy keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a kókuszitalt, az étolajat, majd egy kézi habverő segítségével sima tésztává keverjük. A tésztát két evőkanál segítségével egyenletesen elosztjuk a formákban. A málnát belenyomkodjuk a tésztába. A tepsit a sütő középső részébe toljuk és a muffinokat megsütjük.
Sütési idő: kb. 22-25 perc
Kérjük vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A sütiket kivesszük a formából és muffin-papírban sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Krém:
A lágy margarint konyhai robotgéppel (habverő) selymesre keverjük. A kihűlt pudingot evőkanalanként belekeverjük, közben figyelünk arra, hogy a margarin és a puding is szobahőmérsékletű legyen, különben a vajkrém összeugrik. A krémet csillagcsöves habzsákba (kb. 13 mm Ø) töltjük, majd kívülről befelé haladva a sütikre nyomjuk.
Díszítés:
A megtisztított málnával és a kókuszreszelékkel tálaljuk. A süteményt tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.
Tipp:
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Vegán málnás-kókuszos cupcake
Hozzávalók
12 darab elkészítéséhez
Muffin formához (12-es):
Krémhez:
Tésztához:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A pudingporból, a cukorból és a kókuszitalból a csomagoláson található leírás alapján elkészítjük a pudingot. A forró puding tetejére frissen tartó fóliát helyezünk, hogy ne bőrösödjön meg. A pudingot hagyjuk kihűlni.
A muffin-papírokat a formába tesszük, a sütőt előmelegítjük és a tésztához megtisztítjuk a málnát.
Alsó- és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A tészta száraz hozzávalóit egy keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a kókuszitalt, az étolajat, majd egy kézi habverő segítségével sima tésztává keverjük. A tésztát két evőkanál segítségével egyenletesen elosztjuk a formákban. A málnát belenyomkodjuk a tésztába. A tepsit a sütő középső részébe toljuk és a muffinokat megsütjük.
Sütési idő: kb. 22-25 perc
Kérjük vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A sütiket kivesszük a formából és muffin-papírban sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Krém:
A lágy margarint konyhai robotgéppel (habverő) selymesre keverjük. A kihűlt pudingot evőkanalanként belekeverjük, közben figyelünk arra, hogy a margarin és a puding is szobahőmérsékletű legyen, különben a vajkrém összeugrik. A krémet csillagcsöves habzsákba (kb. 13 mm Ø) töltjük, majd kívülről befelé haladva a sütikre nyomjuk.
Díszítés:
A megtisztított málnával és a kókuszreszelékkel tálaljuk. A süteményt tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.
Tipp:
![Vegán málnás-kókuszos cupcake](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31429/vegan-malnas-kokuszos-cupcake-14907.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?