
Vegán meggyes-pudingos pohárkrém



Hozzávalók
Pudinghoz
Meggyréteghez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A pudingport összekeverjük a cukorral, majd fokozatosan legalább 6 evőkanál kókuszitallal simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, majd a kikevert pudingport habverővel belekeverjük, és további 1 percig állandó keverés mellett főzzük. Az elkészült pudingba a Creme VEGA-t még melegen belekeverjük. A puding forró felületét frissen tartó fóliával rögtön lefedjük, hogy ne bőrösödjön meg, és hagyjuk kihűlni.
Összeállítás:
A kihűlt pudingot kézi habverővel jól átkeverjük. A meggyet és a pudingot rétegezve elosztjuk 4 desszertes pohárban, a tetejüket a félretett meggyszemekkel és mentalevelekkel díszítjük.


Vegán meggyes-pudingos pohárkrém
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Meggyréteghez:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A pudingport összekeverjük a cukorral, majd fokozatosan legalább 6 evőkanál kókuszitallal simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, majd a kikevert pudingport habverővel belekeverjük, és további 1 percig állandó keverés mellett főzzük. Az elkészült pudingba a Creme VEGA-t még melegen belekeverjük. A puding forró felületét frissen tartó fóliával rögtön lefedjük, hogy ne bőrösödjön meg, és hagyjuk kihűlni.
Összeállítás:
A kihűlt pudingot kézi habverővel jól átkeverjük. A meggyet és a pudingot rétegezve elosztjuk 4 desszertes pohárban, a tetejüket a félretett meggyszemekkel és mentalevelekkel díszítjük.

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?