Vegán meggyes-pudingos pohárkrém
Hozzávalók
Pudinghoz
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
40 g cukor
500 ml kókuszital
150 g Dr. Oetker Creme VEGA
Meggyréteghez:
400 g meggy
Díszítéshez:
mentalevelek
Elkészítés
Előkészítés:
A meggyet megmossuk, kimagozzuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit pedig kisebb darabokra vágjuk.
Elkészítés:
Puding:
A pudingport összekeverjük a cukorral, majd fokozatosan legalább 6 evőkanál kókuszitallal simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, majd a kikevert pudingport habverővel belekeverjük, és további 1 percig állandó keverés mellett főzzük. Az elkészült pudingba a Creme VEGA-t még melegen belekeverjük. A puding forró felületét frissen tartó fóliával rögtön lefedjük, hogy ne bőrösödjön meg, és hagyjuk kihűlni.
Összeállítás:
A kihűlt pudingot kézi habverővel jól átkeverjük. A meggyet és a pudingot rétegezve elosztjuk 4 desszertes pohárban, a tetejüket a félretett meggyszemekkel és mentalevelekkel díszítjük.
A pudingport összekeverjük a cukorral, majd fokozatosan legalább 6 evőkanál kókuszitallal simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, majd a kikevert pudingport habverővel belekeverjük, és további 1 percig állandó keverés mellett főzzük. Az elkészült pudingba a Creme VEGA-t még melegen belekeverjük. A puding forró felületét frissen tartó fóliával rögtön lefedjük, hogy ne bőrösödjön meg, és hagyjuk kihűlni.
Összeállítás:
A kihűlt pudingot kézi habverővel jól átkeverjük. A meggyet és a pudingot rétegezve elosztjuk 4 desszertes pohárban, a tetejüket a félretett meggyszemekkel és mentalevelekkel díszítjük.
Kedvencnek jelölöm
Vegán meggyes-pudingos pohárkrém
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Meggyréteghez:
400 g meggy
Díszítéshez:
mentalevelek
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A meggyet megmossuk, kimagozzuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit pedig kisebb darabokra vágjuk.
Elkészítés:
Puding:
A pudingport összekeverjük a cukorral, majd fokozatosan legalább 6 evőkanál kókuszitallal simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, majd a kikevert pudingport habverővel belekeverjük, és további 1 percig állandó keverés mellett főzzük. Az elkészült pudingba a Creme VEGA-t még melegen belekeverjük. A puding forró felületét frissen tartó fóliával rögtön lefedjük, hogy ne bőrösödjön meg, és hagyjuk kihűlni.
Összeállítás:
A kihűlt pudingot kézi habverővel jól átkeverjük. A meggyet és a pudingot rétegezve elosztjuk 4 desszertes pohárban, a tetejüket a félretett meggyszemekkel és mentalevelekkel díszítjük.
A pudingport összekeverjük a cukorral, majd fokozatosan legalább 6 evőkanál kókuszitallal simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, majd a kikevert pudingport habverővel belekeverjük, és további 1 percig állandó keverés mellett főzzük. Az elkészült pudingba a Creme VEGA-t még melegen belekeverjük. A puding forró felületét frissen tartó fóliával rögtön lefedjük, hogy ne bőrösödjön meg, és hagyjuk kihűlni.
Összeállítás:
A kihűlt pudingot kézi habverővel jól átkeverjük. A meggyet és a pudingot rétegezve elosztjuk 4 desszertes pohárban, a tetejüket a félretett meggyszemekkel és mentalevelekkel díszítjük.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?