
Zabgolyók




Hozzávalók
Tésztához:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A kihűlt zabpelyhet késes aprítóba tesszük, durvára törjük, majd összekeverjük a baracklekvárral, a kakaóporral és a fahéjjal. A masszát összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk, és 20 percre hűtőbe tesszük.
A pihentetett masszából nedves kézzel 10 darab gombócot formázunk, tálalásig hűvös helyre tesszük.
Tipp:



Zabgolyók




Hozzávalók
kb. 10 darab elkészítéséhez
Tésztához:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A kihűlt zabpelyhet késes aprítóba tesszük, durvára törjük, majd összekeverjük a baracklekvárral, a kakaóporral és a fahéjjal. A masszát összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk, és 20 percre hűtőbe tesszük.
A pihentetett masszából nedves kézzel 10 darab gombócot formázunk, tálalásig hűvös helyre tesszük.
Tipp:

Legújabb cikkek

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában
Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?


Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?