![Zabgolyók](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31363/zabgolyok-14462.jpg)
Zabgolyók
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/kcal-icon.png)
Hozzávalók
Tésztához:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A kihűlt zabpelyhet késes aprítóba tesszük, durvára törjük, majd összekeverjük a baracklekvárral, a kakaóporral és a fahéjjal. A masszát összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk, és 20 percre hűtőbe tesszük.
A pihentetett masszából nedves kézzel 10 darab gombócot formázunk, tálalásig hűvös helyre tesszük.
Tipp:
![Csökkentett kalória](https://sutnijo.hu/img/csokkentett-kaloria.png)
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Zabgolyók
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
![Kalória](https://sutnijo.hu/img/icons/kcal-icon.png)
Hozzávalók
kb. 10 darab elkészítéséhez
Tésztához:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A kihűlt zabpelyhet késes aprítóba tesszük, durvára törjük, majd összekeverjük a baracklekvárral, a kakaóporral és a fahéjjal. A masszát összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk, és 20 percre hűtőbe tesszük.
A pihentetett masszából nedves kézzel 10 darab gombócot formázunk, tálalásig hűvös helyre tesszük.
Tipp:
![Zabgolyók](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31363/zabgolyok-14462.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?