Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tiramisu-tojásmentes

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tiramisu-tojásmentes

1 csomag babapiskóta (nagy)
2 adag tejeskávé
50 dkg mascarpone
5 dl habtejszín

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A habtejszínt felverjük, és belekeverjük a mascarponét. Lerakunk egy sor babapiskótát. Rákanalazunk a tejeskávéból. (Én egy babapiskótára másfél evőkanál kávét öntök.) Kanalazunk rá a tejszínes krémből, és megszórjuk kakaóval. Rá a babapiskóta, kávé, tejszín, stb. Ezt addig rétegezzük így, míg el nem fogy a krém. A tetejét megszórjuk kakaóval. Hűtőben tartjuk tálalásig.
Tiramisu-tojásmentes Tiramisu-tojásmentes

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
15 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
29 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
29 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!