Áfonyalekvár
Hozzávalók
Áfonyalekvár
4,5 kg áfonyabogyó
1 kg cukor
1 db citrom
3 tasak Dr. Oetker Dzsemfix 3:1
Elkészítés
Elkészítés
A megtisztított, megmosott áfonyát botmixerrel összetörjük. Feltesszük a cukorral és a dzsemfixszel és a citrom levével forrni. Majd pár percig főzzük, üvegekbe töltjük, és száraz dunsztba tesszük.
Tálalás
Kb. 7 üveg lesz ebből (7 dl-es üveg)
Kedvencnek jelölöm
Áfonyalekvár
Hozzávalók
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A megtisztított, megmosott áfonyát botmixerrel összetörjük. Feltesszük a cukorral és a dzsemfixszel és a citrom levével forrni. Majd pár percig főzzük, üvegekbe töltjük, és száraz dunsztba tesszük.
Tálalás
Kb. 7 üveg lesz ebből (7 dl-es üveg)


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?