Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Narancslekvár csokival

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 2 darab 720 ml-es üveg
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 2 darab 720 ml-es üveg elkészítéséhez

1 kg narancs (megtisztítva, feldarabolva)
2 tábla (2*100 g) étcsokoládé
350 g cukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítése lépésről lépésre

Elkészítés:

A narancsot botmixerrel összeturmixoljuk, pépestíjük, majd hozzáadjuk a kockázott étcsokoládét, cukrot és a dzsemfixet. Állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk, forrás után további 3 percig zubogva forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről. Ha szükséges a habot eltávolítjuk a tetejéről és üvegekbe töltjük, jól lezárjuk és legalább 5 percre fejtetőre állítjuk.

Tipp:

A recept elkészíthető fehércsokival is.
Narancslekvár csokival

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2022-05-12
1 Kedvelés

Indítsd változatos zabkásákkal a reggeled!

Rengeteg érvet tudunk, hogy miért fogyassz reggelire zabkását. Változatos, tápláló, egészséges…és azt mondtuk már, hogy nagyon-nagyon finom?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-05-09
1 Kedvelés

Tavaszi piknik? Készülj villámgyors sütikkel!

A Dr. Oetker sütemény alapporokkal még akkor sem kell lemondanod a frissen sült süti élményéről, ha váratlan piknik-meghívást kapsz a barátoktól.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-05-09
1 Kedvelés

Mentes desszertcsodák pudingból

Glutén- vagy laktózérzékenységgel élsz? Netán vegán étrendet követsz? Kevesebb cukrot fogyasztanál? A pudingos desszertekről neked sem kell lemondanod!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!