Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Áfonyás limonádé

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 6 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 6 adag Áfonyás limonádé elkészítéséhez

200 g áfonya (fekete áfonya)
kb. 120 ml limelé (kb. 5 db limeból
700 ml hideg grapefruitlé
700 ml hideg szénsavas ásványvíz
jégkocka

A Áfonyás limonádé elkészítése lépésről lépésre

Elkészítés:

Az áfonyát a vanillincukorral, a reszelt citromhéjjal és a limelével pürésítjük. A masszát szitán átnyomkodjuk és a felfogott levet egy nagy korsóba vagy tálba öntjük. Grapefruittal, ásványvízzel és jégkockával felöntjük, és átkeverjük.

Tipp:

A limonádét szállításhoz jól záródó üvegekbe öntjük.
Lime szeletekkel és áfonyával pohárban tálaljuk.
Áfonyás limonádé

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
14 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván
Szükséges idő 20-40 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2021-11-26
1 Kedvelés

Gombóc gombóc hátán – melyik a kedvenced?

Arról sajnos nincsenek információink, hogy Gombóc Artúr a csokikon kívül rajongott-e a gombócokért, azt viszont biztosan tudjuk, hogy nincs olyan süti/desszert toplista, amelyre ne kerülne fel valamiféle gombóc, golyó, labda…

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2021-11-19
2 Kedvelés

Édes sütik második fogásnak

Nálunk Magyarországon nagyon népszerűek a tartalmas levesek. Lehet sűrű babgulyás, húsleves vagy raguleves, ezek után második fogásként gyakran tálalunk „ebédsütiket”, azaz édes főételeket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2021-10-27
3 Kedvelés

Leveles tészta trükkök

Tarts otthon mindig egy csomag leveles tésztát, hogy a legváratlanabb „süti vészhelyzetekre” is legyen egy gyors és finom megoldásod!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!