Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Áfonyás limonádé

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 6 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 6 adag elkészítéséhez

200 g áfonya (fekete áfonya)
kb. 120 ml limelé (kb. 5 db limeból
700 ml hideg grapefruitlé
700 ml hideg szénsavas ásványvíz
jégkocka
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Az áfonyát a vanillincukorral, a reszelt citromhéjjal és a limelével pürésítjük. A masszát szitán átnyomkodjuk és a felfogott levet egy nagy korsóba vagy tálba öntjük. Grapefruittal, ásványvízzel és jégkockával felöntjük, és átkeverjük.

Tipp:

A limonádét szállításhoz jól záródó üvegekbe öntjük.
Lime szeletekkel és áfonyával pohárban tálaljuk.
Áfonyás limonádé

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
54 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
18 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2023-06-01
0 Kedvelés

Befőzés indul! Tartósítási kisokos

Ki ne szeretné a tavasz és a nyár kincseit eltenni a téli időszakra? Készülhet lekvár, dzsem, savanyúság vagy szörp, tippjeink segítségével a befőzés gyerekjáték lesz.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-05-15
0 Kedvelés

Süssünk hatékonyan, kevesebb mosogatással!

Bárcsak az a fránya mosogatás elmaradhatna sütés után! Szerencsére létezik pár praktika az elmosogatásra váró eszközök számának csökkentésére, mutatjuk!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-04-26
1 Kedvelés

5 kedvelt alaptészta, számtalan lehetőség

Egy sokoldalúan felhasználható alaprecept ismerete kincs a konyhában, hiszen a variációk száma szinte végtelen. Cikkünkben 5 méltán népszerű tésztafajtát szedtünk csokorba.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!