Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Almás-fahéjas zabkása joghurttal

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

50 g friss gyümölcs, pl. eper, szőlő, alma, banán
125 ml tej
1 evőkanál méz
2 evőkanál natúr joghurt
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

Az Almás-fahéjas zabkása joghurttal készített desszert hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
A gyümölcsöt szemezzük, megtisztítjuk vagy megmossuk, esetleg kicsire vágjuk.

Elkészítés:

A tejet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, a felforralt tejet ráöntjük, majd alaposan elkeverjük, és 3 percig állni hagyjuk. Belekeverjük a mézet és a joghurtot, ízlés szerint friss gyümölccsel körítjük.

Tippek:

A Almás-fahéjas zabkása tehéntej helyett növényi tejjel - mandulatej, rizstej - is készülhet, így laktózallergiával együtt élő gyermekek is fogyaszthatják. Ez esetben természetesen a joghurtot is ki kell hagyni a receptből.
Almás-fahéjas zabkása joghurttal

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
32 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!