Csokoládés-banános zabkása
Hozzávalók
125 ml tej vagy víz
1 tasak Dr. Oetker Vitalis Zabkása Csokoládés
1 darab banán
őrölt fahéj
Elkészítés
Előkészítés:
A tejet vagy a vizet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, a felforralt folyadékkal összekeverjük, és legalább 3 percig állni hagyjuk. A banánt szeletekre vágjuk.
Elkészítés:
A zabkására banánszeleteket és fahéjat teszünk. A csokis zabkását melegen fogyasztjuk.
Tippek:
Ízletes még a sózatlan földimogyoró vagy fenyőmag feltétként.
A banánt villával ha összenyomjuk a kész zabkásához is keverhetjük.
A banánt villával ha összenyomjuk a kész zabkásához is keverhetjük.
Kedvencnek jelölöm
Csokoládés-banános zabkása
Hozzávalók
kb. 1-2 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A tejet vagy a vizet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, a felforralt folyadékkal összekeverjük, és legalább 3 percig állni hagyjuk. A banánt szeletekre vágjuk.
Elkészítés:
A zabkására banánszeleteket és fahéjat teszünk. A csokis zabkását melegen fogyasztjuk.
Tippek:
Ízletes még a sózatlan földimogyoró vagy fenyőmag feltétként.
A banánt villával ha összenyomjuk a kész zabkásához is keverhetjük.
A banánt villával ha összenyomjuk a kész zabkásához is keverhetjük.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?