Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csokoládés-epres zabkása

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

125 ml növényi tej
50 g eper
1 kávéskanál agávészirup
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

Az epret megmossuk, kicsumázzuk, egy keveset belőle kis kockákra vágunk, a többit felkarikázzuk. A Creme VEGA-t összekeverjük az agávésziruppal.

Elkészítés:

A tejet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, és a forró tejjel leöntjük, alaposan elkeverjük, majd legalább 3 percig állni hagyjuk. A zabkását az eperkarikákkal kirakjuk, rákanalazzuk a Creme VEGA-t, végül a felkockázott eperrel díszítjük.

Tipp:

A zabkását növényi tejjel vagy vízzel is elkészíthetjük.
A Csokoládés-epres zabkása rostokban és vitaminokban gazdag tízórai vagy uzsonna gyerekeknek.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
32 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 0-20 perc között
5 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!