Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csokoládés-epres zabkása

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

125 ml növényi tej
50 g eper
1 kávéskanál agávészirup
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

Az epret megmossuk, kicsumázzuk, egy keveset belőle kis kockákra vágunk, a többit felkarikázzuk. A Creme VEGA-t összekeverjük az agávésziruppal.

Elkészítés:

A tejet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, és a forró tejjel leöntjük, alaposan elkeverjük, majd legalább 3 percig állni hagyjuk. A zabkását az eperkarikákkal kirakjuk, rákanalazzuk a Creme VEGA-t, végül a felkockázott eperrel díszítjük.

Tipp:

A zabkását növényi tejjel vagy vízzel is elkészíthetjük.
A Csokoládés-epres zabkása rostokban és vitaminokban gazdag tízórai vagy uzsonna gyerekeknek.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
32 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!