Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csokoládés-epres zabkása

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

125 ml növényi tej
50 g eper
1 kávéskanál agávészirup
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

Az epret megmossuk, kicsumázzuk, egy keveset belőle kis kockákra vágunk, a többit felkarikázzuk. A Creme VEGA-t összekeverjük az agávésziruppal.

Elkészítés:

A tejet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, és a forró tejjel leöntjük, alaposan elkeverjük, majd legalább 3 percig állni hagyjuk. A zabkását az eperkarikákkal kirakjuk, rákanalazzuk a Creme VEGA-t, végül a felkockázott eperrel díszítjük.

Tipp:

A zabkását növényi tejjel vagy vízzel is elkészíthetjük.
A Csokoládés-epres zabkása rostokban és vitaminokban gazdag tízórai vagy uzsonna gyerekeknek.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
33 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
18 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!