
Almás zabkása



Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
Mossuk meg és negyedeljük fel az almát, távolítsuk el a magházát, és vágjunk le kb. 3 szeletet a díszítéshez, a többit vágjuk apró darabokra. A mandulát vágjuk durva darabokra.
Keverjük bele az almadarabokat a zabkásába. Díszítsük almaszeletekkel és mandulával, majd csorgassuk le juharsziruppal. Tálaljuk a zabkását melegen.


Almás zabkása
Hozzávalók
1-2 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Mossuk meg és negyedeljük fel az almát, távolítsuk el a magházát, és vágjunk le kb. 3 szeletet a díszítéshez, a többit vágjuk apró darabokra. A mandulát vágjuk durva darabokra.
Keverjük bele az almadarabokat a zabkásába. Díszítsük almaszeletekkel és mandulával, majd csorgassuk le juharsziruppal. Tálaljuk a zabkását melegen.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?