
Avokádós mártogatós (Guacamole)



Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
Az avokádót elfelezzük, kimagozzuk, a húsát kikanalazzuk, és durvára felkockázzuk, majd tálban villával finoman szétnyomkodjuk.
A pepperonit finom csíkokra vágjuk. Az összes hozzávalót villával összekeverjük, hozzáadjuk az olajat, majd sóval és borssal ízesítjük.
Tippek:
Pitához, friss zöldségekhez (pl. sárgarépa, zeller szár, uborka) ajánljuk.


Avokádós mártogatós (Guacamole)
Hozzávalók
kb. 2 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Az avokádót elfelezzük, kimagozzuk, a húsát kikanalazzuk, és durvára felkockázzuk, majd tálban villával finoman szétnyomkodjuk.
A pepperonit finom csíkokra vágjuk. Az összes hozzávalót villával összekeverjük, hozzáadjuk az olajat, majd sóval és borssal ízesítjük.
Tippek:
Pitához, friss zöldségekhez (pl. sárgarépa, zeller szár, uborka) ajánljuk.

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?