Babapiskóta vaníliás pudinggal és gyümölcsökkel
Hozzávalók
Babapiskóta vaníliás pudinggal és gyümölcsökkel
1 l tej
2 csomag babapiskóta
2 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
2 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
ízlés szerint édesítőszer (kristálycukor, barna cukor)
gyümölcsök (mirelit, vegyes erdei gyümölcsöket, de lehet friss gyümölcs vagy kompot is)
Elkészítés
Előkészítés
Mindent készítsünk elő,és akkor nem lesz gond ha valami elmarad!
Elkészítés
A babapiskótát lerakjuk egy jénai tálba (csak azért abba, mert jól látszanak a rétegek és a színek).
Ezután az 1 liter tejből és a 2 csomag pudingporból elkészítjük a pudingot, amit ízesítünk cukorral és vaníliás cukorral. Az első sor babapiskótára lassan ráöntjük a pudingot (még melegen), majd gyümölcsöket rakunk rá.
Jöhet a következő réteg, ezt addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
A tetejére díszítésnek gyümölcs kerüljön. Nekem 3 sor lett a fenti hozzávalókból.
Összeállítás után néhány órát ajánlatos állni hagyni, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon.
Ezután az 1 liter tejből és a 2 csomag pudingporból elkészítjük a pudingot, amit ízesítünk cukorral és vaníliás cukorral. Az első sor babapiskótára lassan ráöntjük a pudingot (még melegen), majd gyümölcsöket rakunk rá.
Jöhet a következő réteg, ezt addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
A tetejére díszítésnek gyümölcs kerüljön. Nekem 3 sor lett a fenti hozzávalókból.
Összeállítás után néhány órát ajánlatos állni hagyni, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon.
Tárolás
Hűtőszekrényben kell tárolni!
Alternatív elkészítés
Nagyon finom sütemény, kezdők is megtudják csinálni!
Kedvencnek jelölöm
Babapiskóta vaníliás pudinggal és gyümölcsökkel
Hozzávalók
Babapiskóta vaníliás pudinggal és gyümölcsökkel
1 l tej
2 csomag babapiskóta
2 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
ízlés szerint édesítőszer (kristálycukor, barna cukor)
gyümölcsök (mirelit, vegyes erdei gyümölcsöket, de lehet friss gyümölcs vagy kompot is)
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Mindent készítsünk elő,és akkor nem lesz gond ha valami elmarad!
Elkészítés
A babapiskótát lerakjuk egy jénai tálba (csak azért abba, mert jól látszanak a rétegek és a színek).
Ezután az 1 liter tejből és a 2 csomag pudingporból elkészítjük a pudingot, amit ízesítünk cukorral és vaníliás cukorral. Az első sor babapiskótára lassan ráöntjük a pudingot (még melegen), majd gyümölcsöket rakunk rá.
Jöhet a következő réteg, ezt addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
A tetejére díszítésnek gyümölcs kerüljön. Nekem 3 sor lett a fenti hozzávalókból.
Összeállítás után néhány órát ajánlatos állni hagyni, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon.
Ezután az 1 liter tejből és a 2 csomag pudingporból elkészítjük a pudingot, amit ízesítünk cukorral és vaníliás cukorral. Az első sor babapiskótára lassan ráöntjük a pudingot (még melegen), majd gyümölcsöket rakunk rá.
Jöhet a következő réteg, ezt addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
A tetejére díszítésnek gyümölcs kerüljön. Nekem 3 sor lett a fenti hozzávalókból.
Összeállítás után néhány órát ajánlatos állni hagyni, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon.
Tárolás
Hűtőszekrényben kell tárolni!
Alternatív elkészítés
Nagyon finom sütemény, kezdők is megtudják csinálni!


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?