Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Babapiskóta vaníliás pudinggal és gyümölcsökkel

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Babapiskóta vaníliás pudinggal és gyümölcsökkel

1 l tej
2 csomag babapiskóta
ízlés szerint édesítőszer (kristálycukor, barna cukor)
gyümölcsök (mirelit, vegyes erdei gyümölcsöket, de lehet friss gyümölcs vagy kompot is)

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Mindent készítsünk elő,és akkor nem lesz gond ha valami elmarad!

Elkészítés

A babapiskótát lerakjuk egy jénai tálba (csak azért abba, mert jól látszanak a rétegek és a színek).
Ezután az 1 liter tejből és a 2 csomag pudingporból elkészítjük a pudingot, amit ízesítünk cukorral és vaníliás cukorral. Az első sor babapiskótára lassan ráöntjük a pudingot (még melegen), majd gyümölcsöket rakunk rá.
Jöhet a következő réteg, ezt addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
A tetejére díszítésnek gyümölcs kerüljön. Nekem 3 sor lett a fenti hozzávalókból.
Összeállítás után néhány órát ajánlatos állni hagyni, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon.

Tárolás

Hűtőszekrényben kell tárolni!

Alternatív elkészítés

Nagyon finom sütemény, kezdők is megtudják csinálni!
Babapiskóta vaníliás pudinggal és gyümölcsökkel

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 0-20 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 0-20 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!