Vegán tiramisu
Hozzávalók
150 g vegán keksz
60 ml hideg kávé
2 teáskanál narancslikőr
250 g szójajoghurt
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
2 teáskanál agavészirup
1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
4 teáskanál narancslikőr
5 evőkanál zabpehely
1 púpozott evőkanál vegán kakaópor
Elkészítés
Elkészítés:
A kekszet apró darabokra törjük és egy pohár aljára szórjuk. A kávét elkeverjük a narancslikőrrel és a kekszre öntjük.
A szójajoghurtot a Creme VEGA-hoz adjuk, majd az agavészirupot, a vaníliás cukrot és 4 evőkanál narancslikőrt hozzákeverjük. A krémet konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük, végül a poharakba kanalazzuk. A desszertet lefedve min. 1 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a tiramisut gazdagon meghintjük a kakaóporral.
A szójajoghurtot a Creme VEGA-hoz adjuk, majd az agavészirupot, a vaníliás cukrot és 4 evőkanál narancslikőrt hozzákeverjük. A krémet konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük, végül a poharakba kanalazzuk. A desszertet lefedve min. 1 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a tiramisut gazdagon meghintjük a kakaóporral.
Tipp:
A desszertet narancsgerezddel is tálalhatjuk.
Kedvencnek jelölöm
Vegán tiramisu
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
150 g vegán keksz
60 ml hideg kávé
2 teáskanál narancslikőr
250 g szójajoghurt
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
2 teáskanál agavészirup
4 teáskanál narancslikőr
5 evőkanál zabpehely
1 púpozott evőkanál vegán kakaópor
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A kekszet apró darabokra törjük és egy pohár aljára szórjuk. A kávét elkeverjük a narancslikőrrel és a kekszre öntjük.
A szójajoghurtot a Creme VEGA-hoz adjuk, majd az agavészirupot, a vaníliás cukrot és 4 evőkanál narancslikőrt hozzákeverjük. A krémet konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük, végül a poharakba kanalazzuk. A desszertet lefedve min. 1 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a tiramisut gazdagon meghintjük a kakaóporral.
A szójajoghurtot a Creme VEGA-hoz adjuk, majd az agavészirupot, a vaníliás cukrot és 4 evőkanál narancslikőrt hozzákeverjük. A krémet konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük, végül a poharakba kanalazzuk. A desszertet lefedve min. 1 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a tiramisut gazdagon meghintjük a kakaóporral.
Tipp:
A desszertet narancsgerezddel is tálalhatjuk.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?