Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán tiramisu

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

150 g vegán keksz
60 ml hideg kávé
2 teáskanál narancslikőr
250 g szójajoghurt
2 teáskanál agavészirup
4 teáskanál narancslikőr
5 evőkanál zabpehely
1 púpozott evőkanál vegán kakaópor

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A kekszet apró darabokra törjük és egy pohár aljára szórjuk. A kávét elkeverjük a narancslikőrrel és a kekszre öntjük.

A szójajoghurtot a Creme VEGA-hoz adjuk, majd az agavészirupot, a vanília pasztát és 4 evőkanál narancslikőrt hozzákeverjük. A krémet konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük, végül a poharakba kanalazzuk. A desszertet lefedve min. 1 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a tiramisut gazdagon meghintjük a kakaóporral.

Tipp:

A desszertet narancsgerezddel is tálalhatjuk.
Vegán tiramisu

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2023-09-15
0 Kedvelés

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc

Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-09-05
0 Kedvelés

Gyors sütemények rohanó hétköznapokra

Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-07-20
0 Kedvelés

Crème brûlée, a francia desszertcsoda

A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!