
Vegán tiramisu



Hozzávalók
150 g vegán keksz
60 ml hideg kávé
2 teáskanál narancslikőr
250 g szójajoghurt
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
2 teáskanál agavészirup
2 teáskanál Dr. Oetker Bourbon Vanília Paszta
4 teáskanál narancslikőr
5 evőkanál zabpehely
1 púpozott evőkanál vegán kakaópor
Elkészítés
Elkészítés:
A kekszet apró darabokra törjük és egy pohár aljára szórjuk. A kávét elkeverjük a narancslikőrrel és a kekszre öntjük.
A szójajoghurtot a Creme VEGA-hoz adjuk, majd az agavészirupot, a vanília pasztát és 4 evőkanál narancslikőrt hozzákeverjük. A krémet konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük, végül a poharakba kanalazzuk. A desszertet lefedve min. 1 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a tiramisut gazdagon meghintjük a kakaóporral.
A szójajoghurtot a Creme VEGA-hoz adjuk, majd az agavészirupot, a vanília pasztát és 4 evőkanál narancslikőrt hozzákeverjük. A krémet konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük, végül a poharakba kanalazzuk. A desszertet lefedve min. 1 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a tiramisut gazdagon meghintjük a kakaóporral.
Tipp:
A desszertet narancsgerezddel is tálalhatjuk.

Kedvencnek jelölöm

Vegán tiramisu
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
150 g vegán keksz
60 ml hideg kávé
2 teáskanál narancslikőr
250 g szójajoghurt
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
2 teáskanál agavészirup
2 teáskanál Dr. Oetker Bourbon Vanília paszta
4 teáskanál narancslikőr
5 evőkanál zabpehely
1 púpozott evőkanál vegán kakaópor
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A kekszet apró darabokra törjük és egy pohár aljára szórjuk. A kávét elkeverjük a narancslikőrrel és a kekszre öntjük.
A szójajoghurtot a Creme VEGA-hoz adjuk, majd az agavészirupot, a vanília pasztát és 4 evőkanál narancslikőrt hozzákeverjük. A krémet konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük, végül a poharakba kanalazzuk. A desszertet lefedve min. 1 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a tiramisut gazdagon meghintjük a kakaóporral.
A szójajoghurtot a Creme VEGA-hoz adjuk, majd az agavészirupot, a vanília pasztát és 4 evőkanál narancslikőrt hozzákeverjük. A krémet konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük, végül a poharakba kanalazzuk. A desszertet lefedve min. 1 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a tiramisut gazdagon meghintjük a kakaóporral.
Tipp:
A desszertet narancsgerezddel is tálalhatjuk.

Legújabb cikkek
1

Indítsd változatos zabkásákkal a reggeled!
Rengeteg érvet tudunk, hogy miért fogyassz reggelire zabkását. Változatos, tápláló, egészséges…és azt mondtuk már, hogy nagyon-nagyon finom?

1

Tavaszi piknik? Készülj villámgyors sütikkel!
A Dr. Oetker sütemény alapporokkal még akkor sem kell lemondanod a frissen sült süti élményéről, ha váratlan piknik-meghívást kapsz a barátoktól.

1

Mentes desszertcsodák pudingból
Glutén- vagy laktózérzékenységgel élsz? Netán vegán étrendet követsz? Kevesebb cukrot fogyasztanál? A pudingos desszertekről neked sem kell lemondanod!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?