
Vegán tiramisu



Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
A szójajoghurtot a Creme VEGA-hoz adjuk, majd az agavészirupot, a vanília pasztát és 4 evőkanál narancslikőrt hozzákeverjük. A krémet konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük, végül a poharakba kanalazzuk. A desszertet lefedve min. 1 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a tiramisut gazdagon meghintjük a kakaóporral.
Tipp:


Vegán tiramisu
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A szójajoghurtot a Creme VEGA-hoz adjuk, majd az agavészirupot, a vanília pasztát és 4 evőkanál narancslikőrt hozzákeverjük. A krémet konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük, végül a poharakba kanalazzuk. A desszertet lefedve min. 1 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a tiramisut gazdagon meghintjük a kakaóporral.
Tipp:

Legújabb cikkek

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva
Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.


Variációk tiramisura
Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!


Túl a fánkon – édes ötletek farsangra
Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?