
Bodzavirág fánk


Hozzávalók
Bodzavirág fánk
Sütéshez:
Szóráshoz:
Elkészítés
Elkészítés
Az olajat felforrósítjuk.
A virágokat megmossuk, lecsepegtetjük, belemártjuk a masszába és a forró olajba tesszük, majd a szárait egy olló segítségével levágjuk. Szép világosra megsütjük, szűrőpapírra szedve lecsepegtetjük a felesleges olajat.
Tálalás előtt meghintjük porcukorral, vanília cukorral.
Fahéjas vagy kakaós cukorral is tálalható.
Tálalás




Bodzavirág fánk
Hozzávalók
Bodzavirág fánk
Sütéshez:
Szóráshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Az olajat felforrósítjuk.
A virágokat megmossuk, lecsepegtetjük, belemártjuk a masszába és a forró olajba tesszük, majd a szárait egy olló segítségével levágjuk. Szép világosra megsütjük, szűrőpapírra szedve lecsepegtetjük a felesleges olajat.
Tálalás előtt meghintjük porcukorral, vanília cukorral.
Fahéjas vagy kakaós cukorral is tálalható.
Tálalás



Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?