
Bohóc-desszert



Hozzávalók
Desszerthez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
A hideg tejet és a hideg tejszínt keverőpohárba töltjük. Hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) a legalacsonyabb fokozaton röviden összekeverjük, majd 3 perc alatt a legmagasabb fokozaton krémesre keverjük.
A krémet desszertpoharakba töltjük, és fogyasztásig hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
Röviddel tálalás előtt a bonbont vagy a mini négercsókot “kalapnak” a krémre tesszük, és a dekortollal rögzítjük rajta a dekorvirágokat. A mini pillecukrokat “hajnak” a “kalapokra” fektetjük. A gyümölcsös gumicukrokat “szájnak” rátesszük. A medvecukor csigát kitekerjük, és belőle vágunk “szemeket”. A csokidrazsét használjuk a “bohócorrhoz”.
Tipp:


Bohóc-desszert
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A hideg tejet és a hideg tejszínt keverőpohárba töltjük. Hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) a legalacsonyabb fokozaton röviden összekeverjük, majd 3 perc alatt a legmagasabb fokozaton krémesre keverjük.
A krémet desszertpoharakba töltjük, és fogyasztásig hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
Röviddel tálalás előtt a bonbont vagy a mini négercsókot “kalapnak” a krémre tesszük, és a dekortollal rögzítjük rajta a dekorvirágokat. A mini pillecukrokat “hajnak” a “kalapokra” fektetjük. A gyümölcsös gumicukrokat “szájnak” rátesszük. A medvecukor csigát kitekerjük, és belőle vágunk “szemeket”. A csokidrazsét használjuk a “bohócorrhoz”.
Tipp:

Legújabb cikkek

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc
Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.


Gyors sütemények rohanó hétköznapokra
Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra


Crème brûlée, a francia desszertcsoda
A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?