Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Bohóc-desszert

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Desszerthez:

200 ml hideg tej
100 ml hideg habtejszín

Díszítéshez:

Kb. 4 tejcsokoládés bonbon puha toffee ízű töltelékkel vagy mini négercsók
dekorvirágok
mini pillecukor
piros gyümölcsös gumicukorcsíkok
1 medvecukor csiga
színes csokidrazsé pl., Smarties®
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Desszert:
A hideg tejet és a hideg tejszínt keverőpohárba töltjük. Hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) a legalacsonyabb fokozaton röviden összekeverjük, majd 3 perc alatt a legmagasabb fokozaton krémesre keverjük.
A krémet desszertpoharakba töltjük, és fogyasztásig hűtőszekrénybe tesszük.

Díszítés:
Röviddel tálalás előtt a bonbont vagy a mini négercsókot “kalapnak” a krémre tesszük, és a dekortollal rögzítjük rajta a dekorvirágokat. A mini pillecukrokat “hajnak” a “kalapokra” fektetjük. A gyümölcsös gumicukrokat “szájnak” rátesszük. A medvecukor csigát kitekerjük, és belőle vágunk “szemeket”. A csokidrazsét használjuk a “bohócorrhoz”.

Tipp:

A szemeket és a szájakat megrajzolhatjuk Dr. Oetker Dekor Toll színes vagy Dr. Oetker Dekor Toll csokoládés- és karamellízű tollakkal is.
Bohóc-desszert

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
34 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
22 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!