Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Brownie Creme-Vega krémmel

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 16 szelet
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 16 szelet Brownie Creme-Vega krémmel

Sütéshez:

sütőforma (a dobozban található)

Tésztához:

3 darab tojás (M-es)
50 ml víz
100 g lágy vaj vagy margarin

Díszítéshez:

Elkészítés

A Brownie Creme-Vega krémmel elkészítése lépésről lépésre:

Előkészítés:

A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.

Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)

Elkészítés:

Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a vizet és lágy margarint, majd kézi habverővel sima tésztává keverjük. A tésztát a formába öntjük, és a csokoládédarabokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.

Sütési idő: kb. 35-40 perc

Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!

Tetejére:
A sütési idő után a Creme Vega-t összekeverjük a vaníliás cukorral, elkenjük a süteményen, majd tovább sütjük.

Sütési idő: kb. 5 perc

A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.

Díszítés:
A forma oldalait felnyitjuk, és a süteményt 16 darabra vágjuk. A brownie-t kenőkéssel egyszerűen szét tudjuk választani. Tálalás előtt megszórjuk kakaóval.
Brownie Creme-Vega krémmel

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 0-20 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2021-09-24
0 Kedvelés

Sütési eszközök – készítsd házilag!

Van úgy, hogy csak sütés közben derül ki: a következő lépéshez szükséges eszköz éppen tönkrement vagy sosem volt, most pedig villámgyorsan kellene, hogy az asztalra varázsolhassuk a süteményünket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2021-09-23
0 Kedvelés

Ne félj az égetett tésztától!

Nem véletlen a cím: sokan nem mernek belevágni az égetett (más elnevezéssel: forrázott) tészta házi elkészítésébe, mondván, biztosan nem fog szépen megemelkedni és üreges sem lesz a belseje.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2021-09-15
0 Kedvelés

Desszertekben utazunk – világhírű édességek a Föld minden tájáról 2. rész – Amerika

Kétrészes cikkünkben képzeletbeli, ízekben gazdag kalandozásra invitálunk benneteket. Először Európa tájait barangoltuk be, most pedig még messzebbre utazunk, és megnézzük, mely sütik, desszertek a legnépszerűbbek az Egyesült Államokban.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!