
Céklás zsemle



Hozzávalók
Tepsihez:
Tésztához:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 170 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 150 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 20-25 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A zsemléket sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk, és hagyjuk kihűlni.
Tippek:
Tönkölybúzaliszt helyett a zsemléket elkészíthetjük búzaliszttel is.


Céklás zsemle
Hozzávalók
kb. 12 darab elkészítéséhez
Tepsihez:
Tésztához:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 170 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 150 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 20-25 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A zsemléket sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk, és hagyjuk kihűlni.
Tippek:
Tönkölybúzaliszt helyett a zsemléket elkészíthetjük búzaliszttel is.

Legújabb cikkek

Befőzés indul! Tartósítási kisokos
Ki ne szeretné a tavasz és a nyár kincseit eltenni a téli időszakra? Készülhet lekvár, dzsem, savanyúság vagy szörp, tippjeink segítségével a befőzés gyerekjáték lesz.


Süssünk hatékonyan, kevesebb mosogatással!
Bárcsak az a fránya mosogatás elmaradhatna sütés után! Szerencsére létezik pár praktika az elmosogatásra váró eszközök számának csökkentésére, mutatjuk!


5 kedvelt alaptészta, számtalan lehetőség
Egy sokoldalúan felhasználható alaprecept ismerete kincs a konyhában, hiszen a variációk száma szinte végtelen. Cikkünkben 5 méltán népszerű tésztafajtát szedtünk csokorba.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?