
Vegán lencsefőzelék



Hozzávalók
Vegán lencsefőzelékhez:
Feltéthez:
Tálaláshoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Az olajat felhevítjük egy nagyobb lábasban, majd az előkészített hagymákat kevés sóval megdinszteljük rajta. Beletesszük a lábasba a lencsét és a babérleveleket, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, felforraljuk, majd közepes lángon, apránként pótolva a vizet (mindig csak egy keveset adjunk hozzá) puhára főzzük a hüvelyest, közben sózzuk, borsozzuk. 1 merőkanálnyi főzelékalapot kiveszünk, kikeverjük a Creme VEGA-val és a mustárral, botmixerrel krémesre törjük, majd visszaöntjük a főzelékbe. Ezután még egyet forralunk rajta, és kevergetve besűrítjük, ha szükséges, még sózzuk, végül eltávolítjuk a babérleveleket.
Feltét:
A vegán virsliket bevagdossuk, majd egy serpenyőben, a felhevített olajon körbepirítjuk. Tálalásig konyhai papírtörlőre szedjük.
A vegán lencsefőzeléket a sült vegán virslikkel és Creme VEGA-val tálaljuk, és ízlés szerint egy kevés őrölt fűszerpaprikával díszítjük.
Tipp:


Vegán lencsefőzelék
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
Vegán lencsefőzelékhez:
Feltéthez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Az olajat felhevítjük egy nagyobb lábasban, majd az előkészített hagymákat kevés sóval megdinszteljük rajta. Beletesszük a lábasba a lencsét és a babérleveleket, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, felforraljuk, majd közepes lángon, apránként pótolva a vizet (mindig csak egy keveset adjunk hozzá) puhára főzzük a hüvelyest, közben sózzuk, borsozzuk. 1 merőkanálnyi főzelékalapot kiveszünk, kikeverjük a Creme VEGA-val és a mustárral, botmixerrel krémesre törjük, majd visszaöntjük a főzelékbe. Ezután még egyet forralunk rajta, és kevergetve besűrítjük, ha szükséges, még sózzuk, végül eltávolítjuk a babérleveleket.
Feltét:
A vegán virsliket bevagdossuk, majd egy serpenyőben, a felhevített olajon körbepirítjuk. Tálalásig konyhai papírtörlőre szedjük.
A vegán lencsefőzeléket a sült vegán virslikkel és Creme VEGA-val tálaljuk, és ízlés szerint egy kevés őrölt fűszerpaprikával díszítjük.
Tipp:

Legújabb cikkek

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc
Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.


Gyors sütemények rohanó hétköznapokra
Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra


Crème brûlée, a francia desszertcsoda
A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?