
Cseresznye befőtt


Hozzávalók
Cseresznye befőtt
Elkészítés
Elkészítés
Ki is magozhatjuk, de nem szükséges, sőt "magosan" mutatósabb is.
Üvegbe tesszük, jól lenyomkodjuk és megcukrozzuk.
Egy edénybe konyharuhákat teszünk, beleállítjuk az üvegeket, s felöntjük vízzel (maximum az üveg feléig érjen!).
Kis lángon dunsztoljuk őket.
Majd hagyjuk kihűlni.
Alternatív elkészítés


Cseresznye befőtt
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ki is magozhatjuk, de nem szükséges, sőt "magosan" mutatósabb is.
Üvegbe tesszük, jól lenyomkodjuk és megcukrozzuk.
Egy edénybe konyharuhákat teszünk, beleállítjuk az üvegeket, s felöntjük vízzel (maximum az üveg feléig érjen!).
Kis lángon dunsztoljuk őket.
Majd hagyjuk kihűlni.
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?