Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csípős BBQ mártogatós

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 2 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 2 adag elkészítéséhez

150 g ketchup
75 g barna cukor
1 evőkanál Worcester szósz
1 teáskanál Tabasco
3 evőkanál almaecet
1 teáskanál füstölt őrölt fűszerpaprika
bors
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Az összes hozzávalót főzőedénybe teszünk, és kb. 10 percig közepes tűzön főzzük. Időnként fakanállal megkeverjük. Sóval és borssal ízesítjük.

Tippek:

A mártogatós légmentesen lezárva, hűtőszekrényben kb. 4 hétig tárolható.
Pirított bagett falatkákhoz, tortilla chips-hez ajánlott.
A Csípős BBQ mártogatós nemcsak húsok, de sajtok, zöldségek mellé is kínálható.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
10 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!