
Csokidarás,apró virágos, zsúrtorta


Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a margarint a cukorral, vaníliás cukorral habosra keverem, hozzáadom a kakaót, a lisztes pépet és folyamatosan csurgatva az olvasztott, de nem forró csokoládét, alaposan kikeverem.
A piskótát kettévágom, megkenem a krémmel, kívül - belül. Én az oldalát alaposan megszórtam csokidarával, a tetejét pedig fondannal díszítettem.


Csokidarás,apró virágos, zsúrtorta
Hozzávalók
Krém:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a margarint a cukorral, vaníliás cukorral habosra keverem, hozzáadom a kakaót, a lisztes pépet és folyamatosan csurgatva az olvasztott, de nem forró csokoládét, alaposan kikeverem.
A piskótát kettévágom, megkenem a krémmel, kívül - belül. Én az oldalát alaposan megszórtam csokidarával, a tetejét pedig fondannal díszítettem.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?