Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csokis desszert karamellizált dióval

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

A pudinghoz:

500 ml tej
3-5 evőkanvál cukor

A karamellizált dióhoz:

50 g dió (tisztítva, apróra vágva)
2 evőkanál cukor

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A cukrot és az apróra vágott diót egy teflon serpenyőben közepes lángon karamellizáljuk, majd egy tányéron hűlni hagyjuk.

Elkészítés:

A pudingot felfőzzük a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. A dió felét desszertes tálkákban egyenletesen elosztjuk, a pudingot rákanalazzuk, majd a maradék dióval meghintjük.
A Csokis desszert karamellizált dióval gazdagított pudingos pohárkrém desszert.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2023-03-22
0 Kedvelés

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva

Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-03-20
1 Kedvelés

Variációk tiramisura

Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-02-06
1 Kedvelés

Túl a fánkon – édes ötletek farsangra

Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!