Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csokis desszert karamellizált dióval

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

A pudinghoz:

500 ml tej
3-5 evőkanvál cukor

A karamellizált dióhoz:

50 g dió (tisztítva, apróra vágva)
2 evőkanál cukor

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A cukrot és az apróra vágott diót egy teflon serpenyőben közepes lángon karamellizáljuk, majd egy tányéron hűlni hagyjuk.

Elkészítés:

A pudingot felfőzzük a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. A dió felét desszertes tálkákban egyenletesen elosztjuk, a pudingot rákanalazzuk, majd a maradék dióval meghintjük.
A Csokis desszert karamellizált dióval gazdagított pudingos pohárkrém desszert.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2023-12-04
0 Kedvelés

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában

Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-11-17
1 Kedvelés

Sajttorta, az amerikai kedvenc

A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-11-14
0 Kedvelés

Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban

A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!