
Csokis-mogyorós desszert




Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
300 ml hideg tejet egy magasfalú keverőedénybe öntjük, hozzáadjuk a krémport és konyhai robotgéppel (habverő) a legalacsonyabb fokozaton röviden összekeverjük, majd kb. 3 perc alatt a legmagasabb fokozaton krémesre felverjük. A mogyorós krémet habzsákba vagy mélyhűtő tasakba töltjük, és félretesszük.
Csokoládés krém:
300 ml hideg tejet egy magasfalú keverőedénybe öntjük, hozzáadjuk a krémport és konyhai robotgéppel (habverő) a legalacsonyabb fokozaton röviden összekeverjük, majd kb. 3 perc alatt a legmagasabb fokozaton krémesre felverjük. A csokoládés krémet szintén habzsákba vagy mélyhűtő tasakba töltjük, és félretesszük.
Rétegezés:
A mogyorós krémet desszertpoharakban elosztjuk, majd rátesszük a felaprított Toffifee®-t. A csokoládés krémet elosztjuk rajta, és a maradék Toffifee®-vel díszítjük. A Toffifee®-desszertet tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.
Tipp:


Csokis-mogyorós desszert




Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
300 ml hideg tejet egy magasfalú keverőedénybe öntjük, hozzáadjuk a krémport és konyhai robotgéppel (habverő) a legalacsonyabb fokozaton röviden összekeverjük, majd kb. 3 perc alatt a legmagasabb fokozaton krémesre felverjük. A mogyorós krémet habzsákba vagy mélyhűtő tasakba töltjük, és félretesszük.
Csokoládés krém:
300 ml hideg tejet egy magasfalú keverőedénybe öntjük, hozzáadjuk a krémport és konyhai robotgéppel (habverő) a legalacsonyabb fokozaton röviden összekeverjük, majd kb. 3 perc alatt a legmagasabb fokozaton krémesre felverjük. A csokoládés krémet szintén habzsákba vagy mélyhűtő tasakba töltjük, és félretesszük.
Rétegezés:
A mogyorós krémet desszertpoharakban elosztjuk, majd rátesszük a felaprított Toffifee®-t. A csokoládés krémet elosztjuk rajta, és a maradék Toffifee®-vel díszítjük. A Toffifee®-desszertet tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.
Tipp:

Legújabb cikkek

Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!


Készítsünk látványos süteményeket egyszerű praktikákkal!
Kreatív, mutatós sütiket készíteni egyáltalán nem ördöngösség! Az alábbi trükkök segítenek, hogy te is elkápráztathasd vendégeidet a legújabb desszertcsodáddal.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?