Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csokoládés ostya

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Csokoládés ostya

1 tasak ostyalap
1,5 dl kávé
1 db margarin
0,5 kg tejpor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

1,5 dl kávéba beletesszük a margarint. Tűzre téve addig melegítjük, amíg elolvad a margarin. Levesszük a tűzről, belekavarjuk a tejport és a kakaót. Én cukrozott tejport használtam, de ha a tejpor cukormentes, ízlés szerint lehet édesíteni.
Ezzel a csokikrémmel töltöttem meg a lapokat.
Fél óra múlva már lehet szeletelni.

Tárolás

Sokáig eláll.

Alternatív elkészítés

Felszeletelésig raktam rá nehezéket, hogy a legfelső lap is jól beleragadjon a csokiba.
Csokoládés ostya

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
22 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
21 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!