
Diós félhold


Hozzávalók
Tészta:
Fehér réteg:
Krém:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
Majd 180Cos sütőben sütjük, amikor már majdnem kész rátesszük a fehér réteget és sütjük, addig amíg elkészül.
A fehér réteg hozzávalóit fehéredésig verjük habverővel.
Miután megsült és kihűtöttük, akkor megcsináljuk a krémet.
A tejet felforraljuk a cukorral, majd hozzáadunk mindent, ami a krémnél fel van sorolva. Sűrűre főzzük! Amikor kicsit kihűlt akkor tesszük a tetejére, ellenkező esetben felolvad a fehér réteg. A tetejét megszórjuk gazdagon dióval. Nagyon finom!
Jó étvágyat!



Diós félhold
Hozzávalók
Krém:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Majd 180Cos sütőben sütjük, amikor már majdnem kész rátesszük a fehér réteget és sütjük, addig amíg elkészül.
A fehér réteg hozzávalóit fehéredésig verjük habverővel.
Miután megsült és kihűtöttük, akkor megcsináljuk a krémet.
A tejet felforraljuk a cukorral, majd hozzáadunk mindent, ami a krémnél fel van sorolva. Sűrűre főzzük! Amikor kicsit kihűlt akkor tesszük a tetejére, ellenkező esetben felolvad a fehér réteg. A tetejét megszórjuk gazdagon dióval. Nagyon finom!
Jó étvágyat!


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?