
Diós pálcikák



Hozzávalók
A tojásfehérje-masszához:
A díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180°C ( (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160°C ( (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 10 - 12 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pálcikákat sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A tortabevonót a tasakon található elkészítési javaslat alapján felolvasztjuk. A Diós pálcikák sütemények végeit ferdén a mázba mártjuk, kissé lecsöpögtetjük és sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
Tippek:
Legjobb, ha a Diós pálcikák süteményt jól záró dobozban, hűvös és száraz helyen tároljuk (kb. két hét, idővel a sütemény puhább lesz).


Diós pálcikák
Hozzávalók
kb. 50 darab elkészítéséhez
A tojásfehérje-masszához:
A díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180°C ( (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160°C ( (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 10 - 12 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pálcikákat sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A tortabevonót a tasakon található elkészítési javaslat alapján felolvasztjuk. A Diós pálcikák sütemények végeit ferdén a mázba mártjuk, kissé lecsöpögtetjük és sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
Tippek:
Legjobb, ha a Diós pálcikák süteményt jól záró dobozban, hűvös és száraz helyen tároljuk (kb. két hét, idővel a sütemény puhább lesz).

Legújabb cikkek

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc
Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.


Gyors sütemények rohanó hétköznapokra
Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra


Crème brûlée, a francia desszertcsoda
A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?