 
                Diós pálcikák
 40-60 perc között
                        40-60 perc között
                     Könnyen elkészíthető
                        Könnyen elkészíthető
                     kb. 50 darab
                            kb. 50 darab
                        Hozzávalók
A tojásfehérje-masszához:
                                        150 g Dr. Oetker Marcipán
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 db tojásfehérje (M-es méretű tojásból)
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        75 g porcukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 csipet só
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        100 g darált dió
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            A díszítéshez:
                                        100 g Dr. Oetker Tortabevonó ét prémium
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            Elkészítés
Előkészítés:
                                    A Diós pálcikák hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180°C ( (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160°C ( (előmelegítve)
                            A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180°C ( (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160°C ( (előmelegítve)
Elkészítés:
                                    A marcipánt kis kockákra daraboljuk és keverőtálba tesszük. A többi hozzávalót is hozzáadjuk, majd konyhai robotgéppel (habverő) jól összekeverjük. A masszát kis adagokban egy deszkán hengerekké formázzuk (Ø 1 cm), melyekből egyenként kb. 5 cm hosszú rudakat vágunk. A rudakat a tepsibe helyezzük, a tepsit a sütő középső részébe toljuk és megsütjük.
Sütési idő: kb. 10 - 12 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pálcikákat sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A tortabevonót a tasakon található elkészítési javaslat alapján felolvasztjuk. A Diós pálcikák sütemények végeit ferdén a mázba mártjuk, kissé lecsöpögtetjük és sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
                            Sütési idő: kb. 10 - 12 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pálcikákat sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A tortabevonót a tasakon található elkészítési javaslat alapján felolvasztjuk. A Diós pálcikák sütemények végeit ferdén a mázba mártjuk, kissé lecsöpögtetjük és sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
Tippek:
                                    A megsütni kívánt még folyékony mázas masszát darált dióval megszórjuk és hagyjuk megszilárdulni.
Legjobb, ha a Diós pálcikák süteményt jól záró dobozban, hűvös és száraz helyen tároljuk (kb. két hét, idővel a sütemény puhább lesz).
                            Legjobb, ha a Diós pálcikák süteményt jól záró dobozban, hűvös és száraz helyen tároljuk (kb. két hét, idővel a sütemény puhább lesz).
 Nincs értékelve
                            
                                Nincs értékelve
                            
                        
                        
                            Kedvencnek jelölöm
                        
                                                     
                                            
                 
                                            Diós pálcikák
Hozzávalók
kb. 50 darab elkészítéséhez
A tojásfehérje-masszához:
                                        150 g Dr. Oetker Marcipán
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 db tojásfehérje (M-es méretű tojásból)
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        75 g porcukor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 csipet só
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        100 g darált dió
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                            A díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
                                    A Diós pálcikák hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180°C ( (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160°C ( (előmelegítve)
                            A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180°C ( (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160°C ( (előmelegítve)
Elkészítés:
                                    A marcipánt kis kockákra daraboljuk és keverőtálba tesszük. A többi hozzávalót is hozzáadjuk, majd konyhai robotgéppel (habverő) jól összekeverjük. A masszát kis adagokban egy deszkán hengerekké formázzuk (Ø 1 cm), melyekből egyenként kb. 5 cm hosszú rudakat vágunk. A rudakat a tepsibe helyezzük, a tepsit a sütő középső részébe toljuk és megsütjük.
Sütési idő: kb. 10 - 12 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pálcikákat sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A tortabevonót a tasakon található elkészítési javaslat alapján felolvasztjuk. A Diós pálcikák sütemények végeit ferdén a mázba mártjuk, kissé lecsöpögtetjük és sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
                            Sütési idő: kb. 10 - 12 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pálcikákat sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A tortabevonót a tasakon található elkészítési javaslat alapján felolvasztjuk. A Diós pálcikák sütemények végeit ferdén a mázba mártjuk, kissé lecsöpögtetjük és sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
Tippek:
                                    A megsütni kívánt még folyékony mázas masszát darált dióval megszórjuk és hagyjuk megszilárdulni.
Legjobb, ha a Diós pálcikák süteményt jól záró dobozban, hűvös és száraz helyen tároljuk (kb. két hét, idővel a sütemény puhább lesz).
                            Legjobb, ha a Diós pálcikák süteményt jól záró dobozban, hűvös és száraz helyen tároljuk (kb. két hét, idővel a sütemény puhább lesz).
 
                                            Legújabb cikkek
    1
                         
            
     
            Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
 
                    
    2
                         
            
     
            Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
 
                    
    3
                         
            
     
            Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
 
                     
                     
                    
 Édes sütemények
                                    Édes sütemények
                                 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         Belépés Facebook fiókkal
                                Belépés Facebook fiókkal
                             Belépés Google fiókkal
                                Belépés Google fiókkal
                            
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?