
Egyszerű márványos muffin



Hozzávalók
Muffin formához (12-es):
Tésztához:
Ezenkívül:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 22-25 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A muffinokat 5 percig még a formában hagyjuk, majd óvatosan kivesszük, és sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Tippek:
A sötét tésztát még ízletesebbé tehetjük pár csepp Dr. Oetker Rum aromával.


Egyszerű márványos muffin
Hozzávalók
12 darab elkészítéséhez
Muffin formához (12-es):
Tésztához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 22-25 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A muffinokat 5 percig még a formában hagyjuk, majd óvatosan kivesszük, és sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Tippek:
A sötét tésztát még ízletesebbé tehetjük pár csepp Dr. Oetker Rum aromával.

Legújabb cikkek

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában
Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?


Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?