
Emeletes élvezet


Hozzávalók
Tésztához:
1.réteghez:
2.réteghez:
3.réteg:
Elkészítés
Elkészítés
A túrót a kétféle cukorral keverjük el. A tejszínt verjük kemény habbá és óvatosan keverjük össze a túróval, majd simítsuk a kekszes lapra.
A vanília krémport gépi habverővel verjük jó kemény habbá. Simítsuk rá a túrós krémre.
A tejszínt verjük keményre és végezetül kenjük a vaníliás krémre.


Emeletes élvezet
Hozzávalók
Tésztához:
2.réteghez:
3.réteg:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A túrót a kétféle cukorral keverjük el. A tejszínt verjük kemény habbá és óvatosan keverjük össze a túróval, majd simítsuk a kekszes lapra.
A vanília krémport gépi habverővel verjük jó kemény habbá. Simítsuk rá a túrós krémre.
A tejszínt verjük keményre és végezetül kenjük a vaníliás krémre.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?