Eperszörpös tésztájú palacsinta
Hozzávalók
Eperszörpös tésztájú palacsinta
5 dl ásványvíz (szénsavas)
5 dl eperszörp (házi)
1 tk. só
1 ek. cukor
25 dkg tehéntúró
25 dkg finomliszt
2 db tojás
Elkészítés
Elkészítés
Ásványvizet, szörpöt, tojást, sót és a cukrot összekeverjük.
Hozzáadjuk a túrót, tovább keverjük és végül a lisztet.
Lassú tűzön egyesével kisütjük a palacsintát és bármilyen ízű lekvárral vagy kakaóval megtöltjük.
Hozzáadjuk a túrót, tovább keverjük és végül a lisztet.
Lassú tűzön egyesével kisütjük a palacsintát és bármilyen ízű lekvárral vagy kakaóval megtöltjük.
Kedvencnek jelölöm
Eperszörpös tésztájú palacsinta
Hozzávalók
Eperszörpös tésztájú palacsinta
5 dl ásványvíz (szénsavas)
5 dl eperszörp (házi)
1 tk. só
1 ek. cukor
25 dkg tehéntúró
25 dkg finomliszt
2 db tojás
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ásványvizet, szörpöt, tojást, sót és a cukrot összekeverjük.
Hozzáadjuk a túrót, tovább keverjük és végül a lisztet.
Lassú tűzön egyesével kisütjük a palacsintát és bármilyen ízű lekvárral vagy kakaóval megtöltjük.
Hozzáadjuk a túrót, tovább keverjük és végül a lisztet.
Lassú tűzön egyesével kisütjük a palacsintát és bármilyen ízű lekvárral vagy kakaóval megtöltjük.
Legújabb cikkek
1
Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
2
Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
3
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?