Fehér forralt bor
Hozzávalók
500 ml fehérbor
300 ml almalé
1 tasak Dr. Oetker Finesse reszelt citromhéj
1 teáskanál őrölt gyömbér
80 g barnacukor
50 ml narancslikőr
Elkészítés
Elkészítés:
Forraljuk fel a fehérbort, az almalevet, a Finesse-t, a gyömbért és a barnacukrot egy lábasban.
Keverjük bele a likőrt, és forrón, pl. teáskannában vagy hőálló poharakban tálaljuk a forralt bort.
Keverjük bele a likőrt, és forrón, pl. teáskannában vagy hőálló poharakban tálaljuk a forralt bort.
Kedvencnek jelölöm
Fehér forralt bor
Hozzávalók
4 adag elkészítéséhez
500 ml fehérbor
300 ml almalé
1 teáskanál őrölt gyömbér
80 g barnacukor
50 ml narancslikőr
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Forraljuk fel a fehérbort, az almalevet, a Finesse-t, a gyömbért és a barnacukrot egy lábasban.
Keverjük bele a likőrt, és forrón, pl. teáskannában vagy hőálló poharakban tálaljuk a forralt bort.
Keverjük bele a likőrt, és forrón, pl. teáskannában vagy hőálló poharakban tálaljuk a forralt bort.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?