
Gnocchi paradicsom-salsával



Hozzávalók
Gnocchihoz:
Paradicsom-salsahoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A paradicsomot mossuk meg és vágjuk apró kockákra. A hagymát pucoljuk meg, felezzük, majd vágjuk apró kockákra. A fokhagymagerezdeket tisztítsuk meg és aprítsuk fel. A bazsalikomleveleket mossuk meg és vágjuk darabokra. Az olajat, az ecetet, az agavészirupot és a fűszereket keverjük össze, adjuk hozzá a zöldségekhez.
Gnocchi:
A megfőtt burgonyáról öntsük le a vizet és forrón préseljük át a krumplinyomóval. A lisztet, a búzadarát, és a Creme Vegát keverjük hozzá, fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval. A tésztából formázzunk diónyi golyókat, egy villával lapítsuk meg kicsit, majd rakjuk forró sós vízbe, forraljuk fel és kb. 3 percig főzzük. A gnocchikat szedőkanállal szedjük ki és hagyjuk lecsöpögni.
Tálalás:
A gnocchikat tálaljuk egy tányéron, a paradicsom-salsát helyezzük a tetejére és szolgáljuk fel melegen vagy hidegen.


Gnocchi paradicsom-salsával
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Gnocchihoz:
Paradicsom-salsahoz:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A paradicsomot mossuk meg és vágjuk apró kockákra. A hagymát pucoljuk meg, felezzük, majd vágjuk apró kockákra. A fokhagymagerezdeket tisztítsuk meg és aprítsuk fel. A bazsalikomleveleket mossuk meg és vágjuk darabokra. Az olajat, az ecetet, az agavészirupot és a fűszereket keverjük össze, adjuk hozzá a zöldségekhez.
Gnocchi:
A megfőtt burgonyáról öntsük le a vizet és forrón préseljük át a krumplinyomóval. A lisztet, a búzadarát, és a Creme Vegát keverjük hozzá, fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval. A tésztából formázzunk diónyi golyókat, egy villával lapítsuk meg kicsit, majd rakjuk forró sós vízbe, forraljuk fel és kb. 3 percig főzzük. A gnocchikat szedőkanállal szedjük ki és hagyjuk lecsöpögni.
Tálalás:
A gnocchikat tálaljuk egy tányéron, a paradicsom-salsát helyezzük a tetejére és szolgáljuk fel melegen vagy hidegen.

Legújabb cikkek

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva
Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.


Variációk tiramisura
Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!


Túl a fánkon – édes ötletek farsangra
Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?