![Gofri liszt nélkül](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31946/gofri-liszt-nelkul-15720.webp)
Gofri liszt nélkül
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Gofrisütőhöz:
Tésztához:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A vajat vagy a margarint egy keverőtálba tesszük és konyhai robotgéppel (habverő) simára keverjük. Keverés közben fokozatosan adjuk hozzá a cukrot és a vaníliás cukrot, amíg kötött masszát nem kapunk. A tojásokat egyesével a legmagasabb fokozaton kb. 1/2 percig a masszához keverjük. Keverjük össze az őrölt mandulát, a keményítővel és a sütőporral és az egészet röviden keverjük hozzá a tojásos masszához.
Sütés:
A gofrisütőt állítsuk közepes fokozatra és a sütőfelületet kenjük meg zsiradékkal. Minden gofrihoz tegyünk kb. 2 evőkanál tésztát a gofrisütőbe, kenjük szét egy evőkanállal, és süssük aranybarnára a gofrit.
A gofrikat egyenként tegyük egy süteményrácsra és hagyjuk kihűlni, vagy melegen tálaljuk. Ízlés szerint szórjuk meg porcukorral.
Tipp:
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Gofri liszt nélkül
Hozzávalók
kb. 4-5 db elkészítéséhez
Gofrisütőhöz:
Tésztához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A vajat vagy a margarint egy keverőtálba tesszük és konyhai robotgéppel (habverő) simára keverjük. Keverés közben fokozatosan adjuk hozzá a cukrot és a vaníliás cukrot, amíg kötött masszát nem kapunk. A tojásokat egyesével a legmagasabb fokozaton kb. 1/2 percig a masszához keverjük. Keverjük össze az őrölt mandulát, a keményítővel és a sütőporral és az egészet röviden keverjük hozzá a tojásos masszához.
Sütés:
A gofrisütőt állítsuk közepes fokozatra és a sütőfelületet kenjük meg zsiradékkal. Minden gofrihoz tegyünk kb. 2 evőkanál tésztát a gofrisütőbe, kenjük szét egy evőkanállal, és süssük aranybarnára a gofrit.
A gofrikat egyenként tegyük egy süteményrácsra és hagyjuk kihűlni, vagy melegen tálaljuk. Ízlés szerint szórjuk meg porcukorral.
Tipp:
![Gofri liszt nélkül](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31946/gofri-liszt-nelkul-15720.webp)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?