![Gyümölcsös barackmagok](https://sutnijo.hu/storage/recipes/10941/14648-gyumolcsos-barackmagok.jpg)
Gyümölcsös barackmagok
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Kevert tésztához:
Töltelékhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sűtés: kb. 170 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 150 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A margarint és a megolvasztott tortabevonót egy keverőedényben konyhai robotgéppel (habverővel) legmagasabb fokozaton habosra keverjük. Fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, vanillincukrot, a sót, míg egy sűrű masszát kapunk. A lisztet az étkezési keményítővel elkeverjük, és egy keverőedénybe szitáljuk, hozzáadjuk az őrölt mandulát és a citromlevet, majd konyhai robotgéppel közepes fokozaton sima tésztává keverjük. A masszát kisebb adagokban egy nyomózsákba töltjük (8 mm Ø) és tepsibe kb. 2 cm nagyságú halmokat nyomunk. A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 10-13 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a süteményt sütőpapírral együtt sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Töltelék:
A süteményt elfelezzük és cseresznyelekvárral töltjük. A megtöltött lapokat kicsit összenyomjuk Tálalás előtt ízlés szerint porcukorral hintjük.
Tippek:
Ízlés szerint a süteményre megolvasztott tortabevonót csurgathatunk.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Gyümölcsös barackmagok
Hozzávalók
kb. 60-65 darab elkészítéséhez
Kevert tésztához:
Töltelékhez:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sűtés: kb. 170 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 150 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A margarint és a megolvasztott tortabevonót egy keverőedényben konyhai robotgéppel (habverővel) legmagasabb fokozaton habosra keverjük. Fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, vanillincukrot, a sót, míg egy sűrű masszát kapunk. A lisztet az étkezési keményítővel elkeverjük, és egy keverőedénybe szitáljuk, hozzáadjuk az őrölt mandulát és a citromlevet, majd konyhai robotgéppel közepes fokozaton sima tésztává keverjük. A masszát kisebb adagokban egy nyomózsákba töltjük (8 mm Ø) és tepsibe kb. 2 cm nagyságú halmokat nyomunk. A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 10-13 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a süteményt sütőpapírral együtt sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Töltelék:
A süteményt elfelezzük és cseresznyelekvárral töltjük. A megtöltött lapokat kicsit összenyomjuk Tálalás előtt ízlés szerint porcukorral hintjük.
Tippek:
Ízlés szerint a süteményre megolvasztott tortabevonót csurgathatunk.
![Gyümölcsös barackmagok](https://sutnijo.hu/storage/recipes/10941/14648-gyumolcsos-barackmagok.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?