![Gyümölcsös-krémes pohárkrém](https://sutnijo.hu/storage/recipes/8292/11374-8292.jpg)
Gyümölcsös-krémes pohárkrém
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
Hozzávalók
Gyümölcsös-krémes pohárkrém
Elkészítés
Előkészítés
A gyümölcsöket megmossuk daraboljuk.
Elkészítés
Keverjük el és forgassuk meg a piskótákat benne, de ne áztassuk el.
Poharak (kelyhek) aljába rétegezzük. A krémes port a 400 ml tejjel leírásnak megfelelően kikeverjük. Rárétegezünk egy réteget a krémből, darabolt gyümölccsel megszórjuk, megint krém következik és a tetejét gyümölccsel, tejszínhabbal díszítjük. Jól behűtve tálaljuk.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Gyümölcsös-krémes pohárkrém
Hozzávalók
Gyümölcsös-krémes pohárkrém
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A gyümölcsöket megmossuk daraboljuk.
Elkészítés
Keverjük el és forgassuk meg a piskótákat benne, de ne áztassuk el.
Poharak (kelyhek) aljába rétegezzük. A krémes port a 400 ml tejjel leírásnak megfelelően kikeverjük. Rárétegezünk egy réteget a krémből, darabolt gyümölccsel megszórjuk, megint krém következik és a tetejét gyümölccsel, tejszínhabbal díszítjük. Jól behűtve tálaljuk.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
![Gyümölcsös-krémes pohárkrém](https://sutnijo.hu/storage/recipes/8292/11374-8292.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?