![Habcsók fenyők](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31852/habcsok-fenyok-15576.jpg)
Habcsók fenyők
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Tepsihez:
Habcsókhoz:
Ezenkívül:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 100 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 80 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Formázás:
Kb. 10-12 kicsi fenyőt (kb. 2 cm Ø és 4 cm magas) a tepsibe nyomunk. A fenyőket dekor gyönggyel díszítjük, majd a sütő középső részében megsütjük.
Sütési idő: kb. 90-95 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A sütő lekapcsolása után a fenyőket legalább további 1 órán keresztül a sütőben hagyjuk szikkadni, hogy üregesek-ropogósak legyenek!
Pálcikás habcsókfenyők:
Kb. 12 fenyőhöz 6 fanyársat sütőpapírral bélelt tepsibe teszünk. A színezett tojáshabot rányomjuk a nyársakra. A fenyőfákat dekor cukorral díszítjük, és a fent leírtak szerint megsütjük és a sütőbe hagyjuk szikkadni.
Tipp:
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Habcsók fenyők
Hozzávalók
kb. 35 darab elkészítéséhez
Tepsihez:
Ezenkívül:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 100 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 80 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Formázás:
Kb. 10-12 kicsi fenyőt (kb. 2 cm Ø és 4 cm magas) a tepsibe nyomunk. A fenyőket dekor gyönggyel díszítjük, majd a sütő középső részében megsütjük.
Sütési idő: kb. 90-95 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A sütő lekapcsolása után a fenyőket legalább további 1 órán keresztül a sütőben hagyjuk szikkadni, hogy üregesek-ropogósak legyenek!
Pálcikás habcsókfenyők:
Kb. 12 fenyőhöz 6 fanyársat sütőpapírral bélelt tepsibe teszünk. A színezett tojáshabot rányomjuk a nyársakra. A fenyőfákat dekor cukorral díszítjük, és a fent leírtak szerint megsütjük és a sütőbe hagyjuk szikkadni.
Tipp:
![Habcsók fenyők](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31852/habcsok-fenyok-15576.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?