
Intelligens krémes


Hozzávalók
Intelligens krémes
Elkészítés
Elkészítés
Apránként hozzáadunk 10 kanál lisztet, 6 csomag vaníliás cukrot és 1 liter tejet.
Végül belekeverjük a tojások felvert habját.
Margarinnal kikent, lisztezett tepsibe tesszük. Nem kell meglepődni, egy teljesen folyós állagú, de sülés közben 3 részre válik. Először 10 percig jól előmelegített sütőben sütjük, majd levesszük közepesre és kb.45-50 perc alatt készre sütjük.
Alternatív elkészítés


Intelligens krémes
Hozzávalók
Intelligens krémes
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Apránként hozzáadunk 10 kanál lisztet, 6 csomag vaníliás cukrot és 1 liter tejet.
Végül belekeverjük a tojások felvert habját.
Margarinnal kikent, lisztezett tepsibe tesszük. Nem kell meglepődni, egy teljesen folyós állagú, de sülés közben 3 részre válik. Először 10 percig jól előmelegített sütőben sütjük, majd levesszük közepesre és kb.45-50 perc alatt készre sütjük.
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?