Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Intelligens krémes

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Intelligens krémes

8 tojás
30 dkg cukor
15 dkg margarin
10 kanál liszt
1 liter tej
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A 8 tojássárgáját, 30 dkg cukorral és 15 dkg lágy margarinnal habosra keverjük.
Apránként hozzáadunk 10 kanál lisztet, 6 csomag vaníliás cukrot és 1 liter tejet.
Végül belekeverjük a tojások felvert habját.
Margarinnal kikent, lisztezett tepsibe tesszük. Nem kell meglepődni, egy teljesen folyós állagú, de sülés közben 3 részre válik. Először 10 percig jól előmelegített sütőben sütjük, majd levesszük közepesre és kb.45-50 perc alatt készre sütjük.

Alternatív elkészítés

A sütőt sülés közben nem szabad kinyitni! A kisült krémesre fokozatosan kell kinyitni a sütő ajtót! Megfelelően szeletelni csak teljesen kihűlt állapotban lehet! Én be szoktam tenni pár órára a hűtőbe, amikor már teljesen kihűt! Szerintem így a legfinomabb! Tepsi mérete: 35 *22
Intelligens krémes

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
22 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
61 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!