
Kajszi-őszibarack likőr



Hozzávalók
Nagy edényhez/üveghez tetővel (kb. 3 l):
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A likőrt szűrőn keresztül leöntjük, és kisebb, forró vízzel átmosott üvegekbe töltjük.
TIpp:


Kajszi-őszibarack likőr
Hozzávalók
kb. 25 adag elkészítéséhez
Nagy edényhez/üveghez tetővel (kb. 3 l):
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A likőrt szűrőn keresztül leöntjük, és kisebb, forró vízzel átmosott üvegekbe töltjük.
TIpp:

Legújabb cikkek

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc
Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.


Gyors sütemények rohanó hétköznapokra
Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra


Crème brûlée, a francia desszertcsoda
A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?