Karamellás puding csokoládéöntettel
Hozzávalók
Pudinghoz:
Öntethez:
Elkészítés
Elkészítés:
Az desszertöntetet a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük.
Tálalás előtt a pudingokat óvatosan a formákból kifordítjuk, a karamellizált dióval (vagy mandulával) meghintjük és ízlés szerint a desszertöntettel meglocsoljuk.
Karamellás puding csokoládéöntettel
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Pudinghoz:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Az desszertöntetet a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük.
Tálalás előtt a pudingokat óvatosan a formákból kifordítjuk, a karamellizált dióval (vagy mandulával) meghintjük és ízlés szerint a desszertöntettel meglocsoljuk.
Legújabb cikkek
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?