![Kávélikőr brazil módra](https://sutnijo.hu/storage/recipes/459/kavelikor-brazil-modra-14382.jpg)
Kávélikőr brazil módra
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A hozzávalókat a nagyobb üvegbe töltjük, jól lezárjuk, majd alaposan összerázzuk. Az italt szobahőmérsékleten 3 napig állni hagyjuk, alkalmanként felrázzuk. Végül a likőrt átszűrjük, majd a kisebb üvegekben elosztjuk.
Tipp:
A Kávélikőr brazil módra száraz, hűvös, és sötét helyen tárolandó a felhasználásig.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Kávélikőr brazil módra
Hozzávalók
kb. 30 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A hozzávalókat a nagyobb üvegbe töltjük, jól lezárjuk, majd alaposan összerázzuk. Az italt szobahőmérsékleten 3 napig állni hagyjuk, alkalmanként felrázzuk. Végül a likőrt átszűrjük, majd a kisebb üvegekben elosztjuk.
Tipp:
A Kávélikőr brazil módra száraz, hűvös, és sötét helyen tárolandó a felhasználásig.
![A Kávélikőr brazil módra otthon, házilag elkészíthető finom, alkoholos ital.](https://sutnijo.hu/storage/recipes/459/kavelikor-brazil-modra-14382.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?