
Nagy mézeskalács szívek



Hozzávalók
Tésztához:
Díszítéshez (tetszés szerint):
Elkészítés
Előkészítés:
Mézeskalács tészta:
A lisztet a mézeskalácsos sütőporral és a szódabikarbónával keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót és konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) összedolgozzuk, majd kézzel átgyúrjuk. A tésztát 1 órára hűtőszekrénybe tesszük. A tepsit (kb. 30x40 cm) sütőpapírral kibéleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 15-20 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A Nagy mézeskalács szívek süteményt a sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A tojásfehérjét keverőtálban konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük. Fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot, és sűrűre keverjük. Amennyiben színes dekorációt szeretnénk, a tojásfehérje habot ételszínezékkel színezzük a csomagoláson található leírás alapján. A kész mázat habzsákba töltjük és tetszőleges díszítőcsővel vagy dekortollal díszítjük a Nagy mézeskalács szívek sütemény tetejét.
Tippek:
Jól záró dobozban a Nagy mézeskalács szívek sütemény kb. 2 hétig tárolható.


Nagy mézeskalács szívek
Hozzávalók
kb. 3 darab elkészítéséhez
Tésztához:
Díszítéshez (tetszés szerint):
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Mézeskalács tészta:
A lisztet a mézeskalácsos sütőporral és a szódabikarbónával keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót és konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) összedolgozzuk, majd kézzel átgyúrjuk. A tésztát 1 órára hűtőszekrénybe tesszük. A tepsit (kb. 30x40 cm) sütőpapírral kibéleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 15-20 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A Nagy mézeskalács szívek süteményt a sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A tojásfehérjét keverőtálban konyhai robotgéppel (habverő) keményre verjük. Fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot, és sűrűre keverjük. Amennyiben színes dekorációt szeretnénk, a tojásfehérje habot ételszínezékkel színezzük a csomagoláson található leírás alapján. A kész mázat habzsákba töltjük és tetszőleges díszítőcsővel vagy dekortollal díszítjük a Nagy mézeskalács szívek sütemény tetejét.
Tippek:
Jól záró dobozban a Nagy mézeskalács szívek sütemény kb. 2 hétig tárolható.

Legújabb cikkek

Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!


Készítsünk látványos süteményeket egyszerű praktikákkal!
Kreatív, mutatós sütiket készíteni egyáltalán nem ördöngösség! Az alábbi trükkök segítenek, hogy te is elkápráztathasd vendégeidet a legújabb desszertcsodáddal.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?