Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kókuszos-ananászos zabkása

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

Zabkásához:

125 ml tej
2 karika (kb. 75 g) ananász (konzerv)
2 teáskanál kókuszchips

Díszítéshez:

mentalevelek
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

Az ananászkarikákat jól lecsepegtetjük, egy fél karikát felcikkezzünk, a többit kis kockákra vágjuk.

Elkészítés:

A tejet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, a forró tejjel leöntjük, és hozzáadjuk az ananászkockákat. Alaposan elkeverjük, majd legalább 3 percig állni hagyjuk. A zabkását az ananászcikkekkel kirakjuk, megszórjuk a kókuszchipsszel, végül mentalevelekkel díszítjük.

TIpp:

A zabkását kókuszitallal is elkészíthetjük.
A Kókuszos-ananászos zabkása kiváló napindító vagy délutáni energiapótló, desszertként tálalható fogás.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!