Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kókuszos-ananászos zabkása

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

Zabkásához:

125 ml tej
2 karika (kb. 75 g) ananász (konzerv)
2 teáskanál kókuszchips

Díszítéshez:

mentalevelek
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

Az ananászkarikákat jól lecsepegtetjük, egy fél karikát felcikkezzünk, a többit kis kockákra vágjuk.

Elkészítés:

A tejet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, a forró tejjel leöntjük, és hozzáadjuk az ananászkockákat. Alaposan elkeverjük, majd legalább 3 percig állni hagyjuk. A zabkását az ananászcikkekkel kirakjuk, megszórjuk a kókuszchipsszel, végül mentalevelekkel díszítjük.

TIpp:

A zabkását kókuszitallal is elkészíthetjük.
A Kókuszos-ananászos zabkása kiváló napindító vagy délutáni energiapótló, desszertként tálalható fogás.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
5 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2022-12-08
0 Kedvelés

Karácsony előtti egészséges finomságok

Karácsonykor nagy a kísértés: otthon és vendégségben is nehéz nemet mondani a kedvenc sütinkre. Készüljünk fel tudatosan erre az időszakra, ebben segítenek tippjeink.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-12-06
0 Kedvelés

Készítsd el otthon az adventi vásárok finomságait!

Nincs karácsonyvárás adventi vásár nélkül! A vásár pedig langalló, kürtőskalács és illatos rétes nélkül elképzelhetetlen! Az sem baj, ha nem jutsz el idén, mutatjuk a házi verziókat.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-29
0 Kedvelés

Habkönnyű desszertcsoda, ez a mousse

A franciák tudnak valamit, ha desszertről van szó! A mousse az egyik leghíresebb édes-ségük, a könnyű, habos csoda a XVIII. századtól töretlenül gyűjti lelkes rajongóit.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!