![Kókuszos darázsfészek](https://sutnijo.hu/storage/recipes/2291/1956-2291.jpg)
Kókuszos darázsfészek
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
Hozzávalók
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Alaposan összegyúrjuk.
Kb. fél órát pihentetjük.
Lisztezett deszkán két részletben elnyújtjuk.
A töltelékhez a tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a porcukrot és a kókuszreszeléket.
A töltelékkel megkenjük a kinyújtott tésztát, feltekerjük.
Kb. 4 cm-es csigákat vágunk le és kikent tepsiben még 30-45 percet kelesztjük.
Előmelegített sütőben 25 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
![Kókuszos darázsfészek](https://sutnijo.hu/storage/recipes/2291/3713-2291.jpg)
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Kókuszos darázsfészek
Hozzávalók
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Alaposan összegyúrjuk.
Kb. fél órát pihentetjük.
Lisztezett deszkán két részletben elnyújtjuk.
A töltelékhez a tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a porcukrot és a kókuszreszeléket.
A töltelékkel megkenjük a kinyújtott tésztát, feltekerjük.
Kb. 4 cm-es csigákat vágunk le és kikent tepsiben még 30-45 percet kelesztjük.
Előmelegített sütőben 25 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
![Kókuszos darázsfészek](https://sutnijo.hu/storage/recipes/2291/1956-2291.jpg)
![Kókuszos darázsfészek](https://sutnijo.hu/storage/recipes/2291/3713-2291.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?