Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kókuszos frappé

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Kókuszos frappéhoz:

800 ml hideg kókuszital

Díszítéshez:

150 ml hideg habtejszín
1 evőkanál porcukor
némi mandulakrokant
csokoládé kávébab szemek (vagy étcsokoládéval bevont kávészemek)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Kókuszos frappé:
A tasak tartalmát egy nagyobb kancsóba (kb. 1 l) öntjük, hozzáadjuk a hideg kókuszitalt, és alaposan elkeverjük, amíg a por teljesen feloldódik. Az italt elosztjuk 4 pohárban.

A hideg habtejszínt magas falú tálba öntjük, majd a porcukorral együtt konyhai robotgéppel (habverő) habbá verjük. A frappé tetején elosztjuk (habzsákból vagy kanál segítségével), végül díszítésképpen megszórjuk a mandulakrokanttal és néhány csoki kávészemmel.

Tippek:

Shakerben készítve még habosabb italt kapunk.
Tetszés szerint adhatunk jégkockákat az italhoz.
Kókuszos frappé

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
25 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!