![Nyári hűsítő](https://sutnijo.hu/storage/recipes/30142/42886-nyari-husito.jpg)
Nyári hűsítő
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Az ízesítéshez:
Ezenkívül:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Egy tálra szitát teszünk és szűrőkendővel kibéleljük. A gyümölcsmasszát a szűrőbe tesszük. A szűrőkendőt a massza fölött összetekerjük és az egészet alaposan kipréseljük. Az így felfogott folyadékot az ecettel összekeverjük. A vaníliarudat hosszában felvágjuk, a magokat kés segítségével kikaparjuk, és a folyadékkal összekeverjük. Az egészet előkészített üvegekbe öntjük, lezárjuk és hűtőszekrényben tároljuk.
Ízlés szerint 1 pohárhoz összekeverünk 30-50 ml hűsítőt az ásványvízzel és a jégkockával, majd tálaljuk.
Tippek:
Fűszeres jellegért a palackozás előtt belekeverhetünk megmosott mentát, citromfüvet, kakukkfüvet vagy rozmaringot.
Az ital hűtőszekrényben kb. 6 hónapig tárolható.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Nyári hűsítő
Hozzávalók
kb. 25 adag elkészítéséhez
Az ízesítéshez:
Ezenkívül:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Egy tálra szitát teszünk és szűrőkendővel kibéleljük. A gyümölcsmasszát a szűrőbe tesszük. A szűrőkendőt a massza fölött összetekerjük és az egészet alaposan kipréseljük. Az így felfogott folyadékot az ecettel összekeverjük. A vaníliarudat hosszában felvágjuk, a magokat kés segítségével kikaparjuk, és a folyadékkal összekeverjük. Az egészet előkészített üvegekbe öntjük, lezárjuk és hűtőszekrényben tároljuk.
Ízlés szerint 1 pohárhoz összekeverünk 30-50 ml hűsítőt az ásványvízzel és a jégkockával, majd tálaljuk.
Tippek:
Fűszeres jellegért a palackozás előtt belekeverhetünk megmosott mentát, citromfüvet, kakukkfüvet vagy rozmaringot.
Az ital hűtőszekrényben kb. 6 hónapig tárolható.
![Nyári hűsítő](https://sutnijo.hu/storage/recipes/30142/42886-nyari-husito.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?