![Korhelyleves Creme VEGA-val](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32147/korhelyleves-creme-vega-val-15995.jpg)
Korhelyleves Creme VEGA-val
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Korhelyleveshez:
Tálaláshoz:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Visszahelyezzük a lábast a tűzre, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babérleveleket és a savanyú káposztát, felöntjük kb. 1,5 l vízzel, felforraljuk, majd visszavesszük alatta a lángot, és gyöngyöztetve 30 percet főzzük. Az elpárolgott vizet, ha szükséges, közben pótoljuk. A 30 perc letelte után hozzáadjuk a füstölt húst és a kolbászkarikákat, ízlés szerint még sózzuk, borsozzuk, és további 15 percet főzzük.
Kézi habverővel simára keverjük a Creme VEGA-t a liszttel, majd hozzáadunk részleteiben egy merőkanálnyi levest, és ezzel is elkeverjük. A lábasba csorgatva behabarjuk vele a levest, felforraljuk, és további 4-5 percet főzzük. Végül a babérleveleket eltávolítjuk. A kész levest Creme VEGA-val meglocsolva és petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.
Tippek:
Savanykásabb ízvilághoz a főzés vége felé csorgathatunk a levesbe frissen facsart citromlevet.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Korhelyleves Creme VEGA-val
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
Korhelyleveshez:
Tálaláshoz:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Visszahelyezzük a lábast a tűzre, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babérleveleket és a savanyú káposztát, felöntjük kb. 1,5 l vízzel, felforraljuk, majd visszavesszük alatta a lángot, és gyöngyöztetve 30 percet főzzük. Az elpárolgott vizet, ha szükséges, közben pótoljuk. A 30 perc letelte után hozzáadjuk a füstölt húst és a kolbászkarikákat, ízlés szerint még sózzuk, borsozzuk, és további 15 percet főzzük.
Kézi habverővel simára keverjük a Creme VEGA-t a liszttel, majd hozzáadunk részleteiben egy merőkanálnyi levest, és ezzel is elkeverjük. A lábasba csorgatva behabarjuk vele a levest, felforraljuk, és további 4-5 percet főzzük. Végül a babérleveleket eltávolítjuk. A kész levest Creme VEGA-val meglocsolva és petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.
Tippek:
Savanykásabb ízvilághoz a főzés vége felé csorgathatunk a levesbe frissen facsart citromlevet.
![Korhelyleves Creme VEGA-val](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32147/korhelyleves-creme-vega-val-15995.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?