Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Magyaros fokhagymás-paprikás vegán mártogatós

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

100 g tv-paprika
100 g kápiapaprika
1 gerezd fokhagyma
1 csokor (20-25 szál) snidling
1 teáskanál fűszerpaprika
frissen őrölt fekete bors
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A kétféle paprikát megmossuk, a csumákat, magokat, ereket eltávolítjuk, majd apró kockákra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk és finomra reszeljük. A snidlinget megmossuk, majd finomra aprítjuk.

Elkészítés:

A Creme VEGA-t simára keverjük a fűszerpaprikával, majd hozzáforgatjuk a paprikakockákat, a reszelt fokhagymát és a felaprított snidlinget. A vegán mártogatóst sóval és frissen őrölt fekete borssal ízesítjük, és tálalásig hűtőbe tesszük.

Tipp:

Ízlés szerint hegyes-erős zöldpaprikát is tehetünk a mártogatósba.
Magyaros fokhagymás-paprikás vegán mártogatós

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 0-20 perc között
25 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!