
Málnás-csokis szívtorta a'la Becca


Hozzávalók
Piskótához:
Csokis krémhez:
Málnás krémhez:
Közé:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
Megfőzzük közben a pudingot, beletesszük a csipet fahéjat, és hagyjuk teljesen kihűlni. Hozzákeverünk a felvert Hulalából kb. 2 dl-nyit (azaz 2/5 részét).
A joghurtot összekeverjük egy hőálló tálban a porcukorral (kb. 4-5 ek.) és a zselatinporral. Meglangyosítjuk egy kicsit a mikróban, majd hozzákeverünk a felvert Hulalából szintén 2/5-öd részét, és hozzáadjuk a málna egy részét (lehet fagyasztottat is).
A rétegezés: félbevágjuk a piskótát, miután kihűlt. Erre jön a csokis krém, majd egy réteg babapiskóta (nem kell semmibe sem mártani), majd a málnás krém, és végül a piskóta a tetejére. Az oldalát kevés kihagyott csokis krémmel kenjük meg. Étcsokit olvasztunk kevés olajjal egy müzlis tálkában a mikróban, ez kerül a legtetejére, majd díszítjük a kimaradt málnával (ha szép szemek), tejszínhabbal, aprított mogyoróval és citromfűvel (nem muszáj). Jó étvágyat hozzá! :)
Alternatív elkészítés


Málnás-csokis szívtorta a'la Becca
Hozzávalók
Csokis krémhez:
Málnás krémhez:
Közé:
Díszítés:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Megfőzzük közben a pudingot, beletesszük a csipet fahéjat, és hagyjuk teljesen kihűlni. Hozzákeverünk a felvert Hulalából kb. 2 dl-nyit (azaz 2/5 részét).
A joghurtot összekeverjük egy hőálló tálban a porcukorral (kb. 4-5 ek.) és a zselatinporral. Meglangyosítjuk egy kicsit a mikróban, majd hozzákeverünk a felvert Hulalából szintén 2/5-öd részét, és hozzáadjuk a málna egy részét (lehet fagyasztottat is).
A rétegezés: félbevágjuk a piskótát, miután kihűlt. Erre jön a csokis krém, majd egy réteg babapiskóta (nem kell semmibe sem mártani), majd a málnás krém, és végül a piskóta a tetejére. Az oldalát kevés kihagyott csokis krémmel kenjük meg. Étcsokit olvasztunk kevés olajjal egy müzlis tálkában a mikróban, ez kerül a legtetejére, majd díszítjük a kimaradt málnával (ha szép szemek), tejszínhabbal, aprított mogyoróval és citromfűvel (nem muszáj). Jó étvágyat hozzá! :)
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Töltsük fel a vitaminraktárainkat!
A tél vége felé hatalmas szükségünk van egy kis vitaminpótlásra. Válogassunk szezonális alapanyagokból, és süssünk tápanyagokban gazdag finomságokat!


Pitesütésre fel! Változatos formák, izgalmas töltelékek
A pite sosem unalmas! Készíthetjük nagyra és falatnyira, a tetejét kedvünkre dekorálhat-juk. Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy mennyi töltelék variáció létezik!


Brownie-tól a mézeskalácsig: süss és díszíts kreatívan karácsonyra!
Legyen az idei karácsony igazán kreatív! Engedd szabadon a fantáziád, és készíts finom, ötletes sütiket a családdal vagy a barátokkal, ebben segítenek a Dr. Oetker ünnepi termé-kei.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?